My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
extrajobb

3 fantastiska fördelar med ett extrajobb

Skapa ett bredare nätverk, boosta ditt CV och få friheten att utforma studentlivet precis som du vill. Ett extrajobb öppnar upp för många olika möjligheter och är ett sätt för dig att ta ett kliv närmare drömjobbet. Upptäck de många fördelarna med att ha ett extrajobb!

Hitta ditt extrajobb

Boosta ditt CV

Det finns en rad olika sätt att bygga upp en attraktiv jobbprofil redan under studietiden. Oavsett om du söker ett jobb inom ditt utbildningsområde eller vill testa någonting helt nytt, är ett extrajobb det perfekta sättet att samla på dig värdefull arbetslivserfarenhet. Som deltidskonsult hos Academic Work finns det dessutom goda möjligheter att bli erbjuden en heltidstjänst efter examen, antingen hos oss eller på det företag du jobbat för.

Uppgradera studentlivet med extra pengar

Mycket positivt kan sägas om studentlivet, men den låga inkomsten gör att du ofta får hålla hårt i pengarna. Så behöver det inte vara! Med ett extrajobb kan du enkelt uppgradera studentlivet och addera extra lyx i tillvaron. Köp en ny cykel, unna dig godare matlådor eller börja spara till den där lägenheten du så länge drömt om.

Visste du att du som jobbar heltid har rätt att tjäna upp till 93 561 kr per termin utan att det påverkar ditt bidrag eller dina studielån? Läs mer här!

Studera och extrajobba

3. Knyt värdefulla kontakter för framtiden

Ett extrajobb möjliggör för dig att knyta värdefulla kontakter för framtiden. Kontakter som, utöver att bredda ditt professionella nätverk, även kan underlätta övergången från student- till arbetsliv. Som konsult hos Academic Work har du dessutom alltid tillgång till en dedikerad konsultchef, som har ett brett nätverk av klienter och många spännande uppdrag att erbjuda. Ju tidigare du börjar jobba, desto mer kommer ditt kontaktnät att växa. Det här blir en viktig fördel för dig när studietiden väl är över och du ska ta klivet ut på arbetsmarknaden.

Redo att joina oss?

Över 170 000 young professionals har startat sina karriärer genom Academic Work. Det borde du också göra! Skapa en skräddarsydd jobbevakning och få jobbtips direkt i inkorgen.Skapa jobbevakning

Din karriärpartner

Academic Work är din karriärpartner inom en rad olika kompetensområden. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som tycker att rättvisa arbetsvillkor är en självklarhet. Som anställd hos oss är du alltid rätt försäkrad och ansluten till kollektivavtal, vilket gör att du kan känna dig trygg när du väljer att starta din karriär. Vill du veta mer om hur det är att vara anställd som konsult hos oss? Läs mer här!