Hitta drömjobbet med en skräddarsydd jobbevakning

Vägen till drömjobbet är snabbare med en jobbevakning. Med vår smarta bevakningsfunktion får du skräddarsydda utskick baserade på dina personliga preferenser, slipper leta upp jobben själv och kan ägna tiden åt att skapa ett vinnande CV och personligt brev. Här listar vi allt du behöver veta för att komma igång redan idag!

Skapa jobbevakning

Vad är en jobbevakning?

Med en jobbevakning kan du vara säker på att inte missa när ditt drömjobb dyker upp. Genom vår smarta sökmotor kan vi rekommendera lediga tjänster baserat på dina personliga önskemål och preferenser, och ser till att du blir meddelad så fort ett intressant jobb publiceras på vår hemsida. När vi lägger upp ett jobb som matchar dina önskemål får du ett mail i din inkorg, och kan på så sätt vara först på bollen. Med en jobbevakning slipper du leta och kan låta jobben komma till dig istället – smart och enkelt!

Skapa en jobbevakning

Hur kommer jag igång?

Att skapa en jobbevakning går snabbt och enkelt. Börja med att logga in eller skapa ett nytt konto hos oss. Följ därefter stegen nedan och kom igång redan idag!

  1. Gå till sidan Lediga jobb och välj vilken eller vilka jobbkategorier du vill bevaka, exempelvis IT eller försäljning. Se till att addera den eller de regioner du vill jobba inom, om du är intresserad av heltids- eller deltidsjobb och vilken typ av uppdrag du söker. Klicka på “Bevaka!”.
  2. Gå till din profil och klicka på “Jobbevakningar” i högra sidomenyn. Här kan du justera och ändra dina preferenser allteftersom.

Voilà! Nu är du ett steg närmare ditt nya drömjobb. Lycka till med jobbsökandet!

Kom igång

Vidare läsning

6 steg för att landa ditt drömjobb

Att få jobbet du drömmer om kan kännas svårt, men det är absolut inte omöjligt! Våga tänka stort – med rätt förberedelse och fokus kan du få det att hända här och nu.

Till artikeln

Skriva CV – Ta del av våra bästa tips

Ge dig själv de bästa förutsättningarna att få jobbet med hjälp av ett riktigt bra CV. Men hur ska ett CV egentligen se ut? Och vilken information ska finnas med? Vi har svaren!

Till tipsen

Jobbsökande? Så söker du jobb

Är du i startgroparna att söka jobb? Härligt! I vår artikel guidar vi dig genom varje steg, från att hitta till att söka jobb. Läs mer och kom igång med jobbsökandet redan idag!

Läs vidare

Redo att joina oss?

Över 150 000 young professionals har startat sina karriärer genom Academic Work. Det borde du också göra! Skapa en skräddarsydd jobbevakning och få jobbtips direkt i inkorgen.Skapa jobbevakning

Din karriärpartner

Academic Work är din karriärpartner inom en rad olika kompetensområden. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som tycker att rättvisa arbetsvillkor är en självklarhet. Som anställd hos oss är du alltid rätt försäkrad och ansluten till kollektivavtal, vilket gör att du kan känna dig trygg när du väljer att starta din karriär. Vill du veta mer om hur det är att vara anställd som konsult hos oss? Läs mer här!

Tipsa en vän!