My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Söka jobb

Hitta drömjobbet med en skräddarsydd jobbevakning

Vägen till drömjobbet är snabbare med en jobbevakning. Med vår smarta bevakningsfunktion får du skräddarsydda utskick baserade på dina personliga preferenser, och är bland de första att få veta när vi publicerar ett jobb som matchar din profil. Här listar vi allt du behöver veta för att komma igång redan idag!

Skapa jobbevakning
Jobb och jobbevakning

Vad är en jobbevakning?

Med en jobbevakning kan du vara säker på att inte missa när ditt drömjobb dyker upp. Genom vår smarta sökmotor rekommenderar vi lediga tjänster baserat på dina personliga önskemål och preferenser, och ser till att du blir meddelad så fort ett intressant jobb publiceras på vår hemsida. När vi lägger upp ett jobb som matchar dina önskemål får du ett mail i din inkorg, och kan på så sätt vara först på bollen.

Hur kommer jag igång?

Att skapa en jobbevakning går snabbt och enkelt. Börja med att logga in eller skapa ett nytt konto hos oss. Följ därefter stegen nedan.

  1. Gå till sidan Lediga jobb och välj vilken eller vilka jobbkategorier du vill bevaka, exempelvis IT eller försäljning. Se till att addera den eller de regioner du vill jobba inom, om du är intresserad av heltids- eller deltidsjobb och vilken typ av uppdrag du söker. Klicka på “Bevaka”.
  2. Gå till din profil och klicka på “Jobbevakningar” i högra sidomenyn. Här kan du justera och ändra dina preferenser allteftersom.

Voilà! Nu är du ett steg närmare ditt nya drömjobb. Lycka till med jobbsökandet!

Vidare läsning

Redo att joina oss?

Över 170 000 young professionals har startat sina karriärer genom Academic Work. Det borde du också göra! Skapa en skräddarsydd jobbevakning och få jobbtips direkt i inkorgen.Skapa jobbevakning

Din karriärpartner

Academic Work är din karriärpartner inom en rad olika kompetensområden. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som tycker att rättvisa arbetsvillkor är en självklarhet. Som anställd hos oss är du alltid rätt försäkrad och ansluten till kollektivavtal, vilket gör att du kan känna dig trygg när du väljer att starta din karriär. Vill du veta mer om hur det är att vara anställd som konsult hos oss? Läs mer här!