Ta nästa kliv i ekonomikarriären med Academic Work

Att du får möjlighet att växa, samla nya erfarenheter, testa olika yrkesroller och knyta värdefulla kontakter med andra talanger är viktigt för oss på Academic Work. Drömmer du om ett jobb inom ekonomi? Som din karriärpartner hjälper vi dig ta nästa steg i karriären, antingen som konsult eller som direktanställd hos ett attraktivt företag.

Se alla lediga jobb
700
Så många ekonomikonsulter var anställda hos oss 2020.
150
Antalet direktrekryteringar inom ekonomi 2020.
150k
Så många jobb har vi förmedlat sedan starten 1998.

Karriär och personlig utveckling

En lovande karriär och möjligheten att utvecklas på både ett personligt och professionellt plan är viktiga faktorer när du söker ett nytt jobb. Drömmer du om att vara del av ett stort team och specialisera dig inom ett visst område? Vill du ha en bredare roll på ett mindre företag? Eller har du som mål att få en ledande roll framöver? Ingenting är omöjligt! Vi arbetar med stora som små företag inom en rad olika branscher, vilket ger dig goda möjligheter att hitta ett jobb som matchar dina personliga önskemål. Som konsult hos oss har du dessutom en personlig konsultchef som guidar dig i din utveckling och hjälper dig nå dina karriärmål.

Nya och spännande ansvarsområden

När du jobbar som konsult hos oss får du ta dig an nya spännande utmaningar och ansvarsområden! Världen är under ständig förändring och många företag genomgår en digital omvandling, där nya affärsmodeller växer fram och det finns ett behov av att vara steget före konkurrenterna. Du blir en viktig nyckel i det här arbetet, där din kunskap och kompetens inom ekonomi blir värdefull för företagets framgång. Ta med din ambition, drivkraft och kunskap in i rollen, så lovar vi att erbjuda spännande utmaningar där du får vara med och realisera många spännande projekt.

Fantastiska kollegor

Även det bästa jobbet blir ännu bättre med fantastiska kollegor! När vi får in ett nytt uppdrag säkerställer vi därför att såväl teamet som arbetskulturen och kunskapsnivån matchar dig och dina önskemål. Som konsult hos oss blir du dessutom en del av ett stort nätverk av young professionals, där du får möjlighet att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter och knyta värdefulla kontakter för framtiden.

Roller med extra hög efterfrågan

Just nu har följande roller extra hög efterfrågan. Hittar du någonting som verkar intressant? Skapa en jobbevakning hos oss redan idag och bli uppdaterad när nya jobb som matchar din profil dyker upp.

  • KYC Specialists
  • KYC-administratörer
  • AML Advisors
  • AML Officers
  • AML Specialists
  • Redovisningsekonomer
  • Business Controllers
Skapa jobbevakning

Ekonomi – En karriär med goda framtidsutsikter

Är du intresserad av en karriär inom ekonomi? Bra val! Efterfrågan är hög och enligt siffror från Arbetsförmedlingen (2019) saknas specialistkompetens inom bland annat bokförings- och finansområdet. Även behovet av duktiga analytiker och strateger förväntas öka. Med andra ord finns det goda möjligheter för dig som är intresserad av en framtid inom ekonomi. Vi förser företag i sex olika europeiska länder med duktiga talanger och när du väljer Academic Work som karriärpartner finns goda möjligheter till en karriär både i och utanför Sverige.

Är du intresserad av ett jobb utomlands? Här kan du läsa mer!

Ökad jämställdhet och mångfald

För oss är jämställdhet och mångfald en självklarhet och vi arbetar dagligen för att säkerställa en rekryteringsprocess fri från diskriminering och fördomar. När du söker ett jobb hos oss kan du därför känna dig trygg med att din kunskap, erfarenhet, ambition och framtida potential står i fokus. Men vi nöjer oss inte där! Utöver vårt dagliga arbete har vi skapat olika typer av initiativ, bland annat AW Academy. Varje antagning till AW Academy sker genom en anonym rekryteringsprocess, där vikten läggs vid din ambition, kompetens och potential snarare än utbildning och tidigare erfarenhet. Genom vårt arbete bidrar vi till att skapa jämställdhet inom branschen och gör plats för personer med olika bakgrunder.

Vill du veta mer om vårt arbete? Läs mer här!

Din karriärpartner

Välj Academic Work som din karriärpartner! Sedan vi startade 1998 har vi förmedlat jobb till över 150 000 studenter och akademiker i början av karriären – i flera olika länder och inom en rad olika branscher.

För oss är rättvisa en självklarhet! Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, med nöjdast kunder i branschen sedan 2011 enligt Svenskt Kvalitetsindex. Förutom våra närmare 20 kontor runt om i landet finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Som anställd hos oss är du alltid rätt försäkrad och ansluten till kollektivavtal, allt för att du ska känna dig trygg när du väljer att starta din karriär hos oss. Academic Work är din karriärpartner inom flera olika kompetensområden. Skapa en skräddarsydd jobbevakning och starta din karriär med oss redan idag!

Vill du veta mer om hur det är att jobba som konsult hos oss? Här kan du läsa mer!

Kickstarta karriären här
Tipsa en vän!