info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Hero image

Ta nästa kliv i teknikkarriären med Academic Work

Att du får möjlighet att växa, samla nya erfarenheter, testa olika yrkesroller och knyta värdefulla kontakter med andra talanger är viktigt för oss på Academic Work. Drömmer du om ett jobb inom teknik? Som din karriärpartner hjälper vi dig ta nästa steg i karriären, antingen som konsult eller som direktanställd hos ett attraktivt teknikföretag.

Se alla lediga jobb
1 800

Antalet tillsatta teknikuppdrag i Sverige 2020.

500

Så många rekryterande kunder har vi inom teknikbranschen.

40%

Så stor är vår marknadsandel för jobb inom teknikbranschen.

Karriär och personlig utveckling

En lovande karriär och möjligheten att utvecklas på både ett personligt och professionellt plan är viktiga faktorer när du söker ett nytt jobb. Vill du vara del av ett stort team och jobba med några av de största ingenjörsprojekten i norra Europa? Söker du ett specialistjobb inom ett visst område? Eller vill du ha en bredare roll på ett mindre företag, där du får växa och utvecklas med tiden? Ingenting är omöjligt! Vi arbetar med många av Sveriges ledande teknikföretag, allt från stora industriföretag till mindre start-ups, vilket ger dig goda möjligheter att hitta ett jobb som matchar dina personliga önskemål. Som konsult hos oss har du dessutom en personlig konsultchef som guidar dig i din utveckling och hjälper dig nå dina karriärmål.

Drömmer du om en karriär inom teknik? Klicka här för att ta del av Annikas inspirerande berättelse om hur hon kickstartade sin ingenjörskarriär med Academic Work!

Jobb inom teknik

Nya och spännande ansvarsområden

När du jobbar som konsult hos oss får du ta dig an nya spännande utmaningar och ansvarsområden! Just nu genomgår teknikindustrin en stor omvandling och dina kunskaper är därför av extra stort värde för våra kunder. Automation, elektronik och miljö är exempel på områden där efterfrågan är extra stor och som konsult hos oss erbjuder vi dig ett brett urval av jobb inom många olika kompetensområden. Låter det spännande? Ta reda på mer om möjligheterna med en karriär inom teknik!

Jobb och kollegor

Fantastiska kollegor

Även det bästa jobbet blir ännu bättre med fantastiska kollegor! När vi får in ett nytt uppdrag säkerställer vi därför att såväl teamet som arbetskulturen och kunskapsnivån matchar dig och dina önskemål. Som konsult hos oss blir du dessutom en del av ett stort nätverk av young professionals, där du får möjlighet att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter och knyta värdefulla kontakter för framtiden.

Roller med extra hög efterfrågan

Just nu har följande roller extra hög efterfrågan. Hittar du någonting som verkar intressant? Skapa en jobbevakning hos oss redan idag och bli uppdaterad när nya jobb som matchar din profil dyker upp.

 • Automationsingenjörer
 • Processingenjörer
 • Elektroingenjörer
 • Drifttekniker
 • Byggingenjörer
 • VVS-ingenjörer
 • Fiberprojektörer
 • Labbingenjörer
 • Mekatronikingenjörer
 • VA-projektörer
 • Kvalitetsingenjörer
 • Montörer/Operatörer
Karriär inom teknik

Teknik – En karriär med goda framtidsutsikter

Är du intresserad av en karriär inom teknik? Bra val! Det finns en hög efterfrågan på ingenjörer inom EU och enligt Business Europe är underskottet så stort att det påverkar den ekonomiska tillväxten. Med andra ord finns det ett stort behov av personer som kan bidra med sin kunskap och kompetens. Vi förser företag i sex olika europeiska länder med duktiga talanger och när du väljer Academic Work som karriärpartner finns goda möjligheter till en teknikkarriär både i och utanför Sverige.

Är du intresserad av ett jobb utomlands? Här kan du läsa mer!

Jämställdhet och mångfald på jobbet

Ökad jämställdhet och mångfald

För oss är jämställdhet och mångfald en självklarhet och vi arbetar dagligen för att säkerställa en rekryteringsprocess fri från diskriminering och fördomar. När du söker jobb hos oss kan du därför känna dig trygg med att din kunskap, erfarenhet, ambition och framtida potential står i fokus. Men vi nöjer oss inte där! Utöver vårt dagliga arbete har vi skapat olika typer av initiativ, bland annat AW Academy. Varje antagning till AW Academy sker genom en anonym rekryteringsprocess, där vikten läggs vid din ambition, kompetens och potential snarare än utbildning och tidigare erfarenhet. Genom vårt arbete bidrar vi till att skapa jämställdhet inom teknikbranschen och gör plats för personer med olika bakgrunder.

Vill du veta mer om vårt arbete? Läs mer här!

Din karriärpartner

Välj Academic Work som din karriärpartner! Sedan vi startade 1998 har vi förmedlat jobb till över 150 000 studenter och akademiker i början av karriären – i flera olika länder och inom en rad branscher.

För oss är rättvisa en självklarhet! Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, med nöjdast kunder i branschen sedan 2011 enligt Svenskt Kvalitetsindex. Förutom våra närmare 20 kontor runt om i landet finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Som anställd hos oss är du alltid rätt försäkrad och ansluten till kollektivavtal – allt för att du ska känna dig trygg när du väljer att starta din karriär hos oss. Academic Work är din karriärpartner inom flera olika kompetensområden. Skapa en skräddarsydd jobbevakning och starta din karriär med oss redan idag!

Vill du veta mer om hur det är att jobba som konsult hos oss? Här kan du läsa mer!