We make people grow

Saker växer inte av sig självt, de växer tack vare oss människor. På Academic Work tror vi på den potential som finns inom oss alla. Vi brinner verkligen för att få människor att växa – och du är inget undantag!

Att se människor vakna upp, förstå sin fulla potential, ta ansvar för sina liv och växa – det är en fantastisk känsla!

På Academic Work drivs vi av att få människor att nå sin fulla potential. Det är inte bara ett sätt att förändra livet för dig som young professionals – det är också ett sätt att göra skillnad för arbetsgivare och samhället i stort.

Varje dag hjälper vi tusentals ambitiösa och nyfikna personer, precis som dig, att växa och utvecklas i karriären. We make people grow är vårt uppdrag, vårt mål och vårt löfte. Vi vill alltid bli bättre än gårdagen och strävar efter att hitta nya och innovativa sätt att upptäcka, stötta och vägleda nya talanger.

Eftersom…

...people make things grow and we make people grow.

På vilket sätt vill du växa och utvecklas?

Ta nästa kliv i IT-karriären

Drömmer du om en karriär inom IT? Varje år hjälper vi tusentals young professionals att hitta nya, spännande jobbmöjligheter inom IT.

Ta klivet här

Tekniktalang? Se hit!

Som din karriärpartner inom teknik hjälper vi dig ta nästa steg i karriären, antingen som konsult eller som direktanställd hos ett attraktivt teknikföretag.

Läs mer om våra teknikjobb

Karriär inom ekonomi

Våra kunder växer och söker allt från dataanalytiker till controllers och KYC-specialister. Vill du växa med dem? Läs mer om våra karriärmöjligheter här!

Kickstarta ekonomikarriärenTipsa en vän!