My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15100412

Har du ett intresse för fordon och teknik? Kika här!

AVL MTC Motortestcenter AB

Gillar du att grotta ner dig i hur tekniska prylar i vardagen fungerar, skruvar du upp tvättmaskinen när den är trasig eller fixar du bilen själv när den går sönder så kan det vara dig vi letar efter! Vi söker nu efter dig som är en lagspelare med ett gediget intresse för fordon och motorer. Detta är en tjänst för dig som lockas av breda och varierande, teoretiska och praktiska arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik.

Ansök här

Företag: AVL MTC Motortestcenter AB

Plats: Södertälje

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, Skiftschema

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

AVL är världens största privatägda företag för utveckling, simulering och provning av drivlinor för personbilar, lastbilar, anläggningsmaskiner – stora motorer och deras integration i fordon. AVL erbjuder sina kunder en tjänst där de genomför tester och prover på kundernas objekt (hybrider, förbränningsmotorer, transmissioner, elektriska drivsystem, bränsleceller och styrteknik). AVL värdesätter samarbeten och bra sammanhållning mellan kollegor och för att trivas i rollen som provcellsingenjör behöver du vara lagspelare samt kunna ta egna initiativ och driva ditt arbete framåt.

Arbetsuppgifter

 • Före provningen se till att provobjektet prepareras, förbereds och installeras
 • Genomföra provning i avancerad labbmiljö
 • Underhålla och kalibirera instrumenten i provcellerna
 • Arbeta med systematisk felsökning
 • Ha kundkontakt genom mail och telefon avseende prövningen av kundens objekt

Vi söker dig som

I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att kvalificera för tjänsten så ser vi att du har:

 • Flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper engelska då båda språken används i det dagliga arbetet
 • Har relevant praktisk erfarenhet eller eftergymnasial utbildning med inriktning mot t.ex. fordon eller teknik
 • Har goda kunskaper i Officepaketet
 • B-körkort

Du är även öppen för ett varierande arbetsschema då AVL tillämpar ett skiftschema. Du beskriver dig själv som en händig person samt att du har ett intresse av fordon, motorer och teknik. Vidare önskar vi att du som söker bor i närområdet för att du snabbt och enkelt ska kunna ta dig till jobbet.

Vänligen, skicka ditt CV och ett personligt brev där du motiverar ditt intresse för fordon, motorer och teknik i din ansökan.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, skiftschema
 • Placering: Södertälje eller Haninge

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

AVL MTC Motortestcenter AB

Läs gärna mer om AVL på Linkedin och på deras hemsida.

Bli direktrekryterad till AVL MTC Motortestcenter AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Petar Cakovski eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15100412

Ansök här