Vi är AW Group

Vi är AW Group. Liksom familjer delar vi en gemensam historia och framtid. Vi strävar mot samma vision, drivs av samma kärnvärden och hjälper varandra att utvecklas. Genom att arbeta hårt och omge oss med ambitiösa människor har vi gått från att vara en liten startup, till att bli en internationell företagsfamilj. Vår framgång är ett resultat av att vi attraherar rätt medarbetare, kandidater och konsulter. Med hjälp av människor får vi företag att växa. Och vårt uppdrag är att få människor att växa.

Läs mer om AW Group

Början på vår resa

År 1998 fick tre svenska vänner idén att föra samman sina skolkamrater med arbetsgivare i behov av deltidspersonal. Det var början på Academic Works historia. Idag hittar du oss med ett stort antal lokalkontor, inte bara i Sverige, utan även i Finland, Norge, Danmark, Tyskland och Schweiz.

Bemanning och rekrytering har alltid varit vår kärnverksamhet och genom åren har Academic Work hjälpt fler än 150 000 young professionals till jobb, och på samma gång försett våra kunder med lika många nya kollegor. Men vi står inte stilla, tvärtom, vi rör oss alltid framåt. Genom att hitta nya sätt att tillgodose företags kompetensbehov har vi under åren växt till något mycket större än bara Academic Work. Vi har blivit en familj – AW Group.

Möt våra familjemedlemmar

AW Group är en samling varumärken som tillsammans jobbar för att locka fram den tillväxtpotential som finns hos människor och företag. Inom AW Group hittar du Academic Work, som erbjuder bemanning och rekrytering av young professionals, AW Academy, en skola som erbjuder Accelerated Learning programs inom branscher och områden där det råder kompetensbrist, Digitalent, en konsultbyrå med högkvalificerade IT-konsulter, och AW Executive Search som är specialiserade på rekrytering av chefer genom executive search och interim management.

AW Group har verksamhet i sex länder, 1 600 medarbetare och hade under 2020 en omsättning på 3,3 miljarder SEK. Organsisationskarta

We make people grow

Varje dag hjälper vi tusentals ambitiösa, nyfikna människor att utvecklas och hitta meningsfulla karriärmöjligheter. Här kan du läsa om några av de många människor vars resa vi haft ynnesten att få följa, och som genom nyfikenhet, ambition och vilja har växt, eller fått andra att växa. Hur har de tagit sig dit de är idag? Och vad har det lärt sig på vägen?

Till artiklarna - We make people grow

Vill du bli en del av vår familj?

Vi söker ständigt efter fler personer som vill bli en del av vår familj.
Läs mer om våra olika avdelningar eller spana in våra lediga tjänster internt!

Tipsa en vän!