info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Internationellt

Internationellt

Vi finns idag etablerade på sex marknader. Förutom våra 15 kontor runt om i Sverige har vi kontor i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. 2007 öppnade vi vårt första kontor utomlands och 2015 startade vi vår verksamhet i Genève i Schweiz som är vår sjätte och senaste marknad.

Norge

Norge och Oslo var vår första utlandsetablering och vårt första kontor öppnade i januari 2007. Några år senare öppnade vi även vårt andra kontor i Trondheim.


Finland

Vårt första kontor i Finland öppnade i Helsingfors 2008. Våra finska kollegor jobbar mycket mot IT-branschen och vilket syns i jobblistan på deras webb. Idag har vi även kontor i Espoo och Tampere. Kan du finska och vill läsa mer om vår verksamhet i Finland vänd dig till academicwork.fi.

Danmark

Vårt första kontor i Köpenhamn startades 2008 och kollegorna i Danmark har sedan dess jobbat nära vårt kontor i Malmö och de har tillsammans träffat kunder i Öresundsregionen. Vårt kontor i Köpenhamn är ganska litet men gör nu en nysatsning.

Tyskland

Kontoret i München var först ut i Tyskland och startades 2008. Idag har vi även kontor i Hamburg. Är du intresserad av vår verksamhet i Tyskland klicka dig vidare till academicwork.de.

Schweiz

Under 2015 etablerade vi oss i Schweiz och har idag kontor i franskspråkiga Genève och Lausanne, samt i tyskspråkiga Zürich. Regionen präglas av stora internationella företag, vilket gör att många av våra kunder också är internationella bolag.