My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Internationellt

Internationellt

Vi finns idag etablerade på sex marknader. Förutom våra 15 kontor runt om i Sverige har vi kontor i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. 2007 öppnade vi vårt första kontor utomlands och 2015 startade vi vår verksamhet i Genève i Schweiz som är vår sjätte och senaste marknad.

Norge

Norge och Oslo var vår första utlandsetablering och vårt första kontor öppnade i januari 2007. Några år senare öppnade vi även vårt andra kontor i Trondheim.


Finland

Vårt första kontor i Finland öppnade i Helsingfors 2008. Våra finska kollegor jobbar mycket mot IT-branschen och vilket syns i jobblistan på deras webb. Idag har vi även kontor i Espoo och Tampere. Kan du finska och vill läsa mer om vår verksamhet i Finland vänd dig till academicwork.fi.

Danmark

Vårt första kontor i Köpenhamn startades 2008 och kollegorna i Danmark har sedan dess jobbat nära vårt kontor i Malmö och de har tillsammans träffat kunder i Öresundsregionen. Vårt kontor i Köpenhamn är ganska litet men gör nu en nysatsning.

Tyskland

Kontoret i München var först ut i Tyskland och startades 2008. Idag har vi även kontor i Hamburg. Är du intresserad av vår verksamhet i Tyskland klicka dig vidare till academicwork.de.

Schweiz

Under 2015 etablerade vi oss i Schweiz och har idag kontor i franskspråkiga Genève och Lausanne, samt i tyskspråkiga Zürich. Regionen präglas av stora internationella företag, vilket gör att många av våra kunder också är internationella bolag.