My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
we make people grow

We make people grow

Det pratas mycket om tillväxt. Växande företag, städer och ekonomier. Men det är lätt att glömma att saker sällan växer av sig självt. De växer ur någonting – ur människor. Ambitiösa, nyfikna människor som vill lära och förstå. Som vill utveckla och utvecklas. Det är människor som får saker att växa. Och vi, vi får människor att växa –
we make people grow.

På den här sidan får du träffa några av dessa människor. Människor som genom nyfikenhet, ambition och vilja har växt, och fått andra att växa, såväl professionellt som personligt. Hur har de tagit sig dit de är idag? Och vad har det lärt sig på vägen?

Vi hoppas du ska bli lika inspirerad och imponerad av dessa resor som vi!

Mathilde Swartz We make people grow

”Jag vågade ta nästa steg innan jag var redo för det”

Att jaga yrkestitlar är inget som lockar Mathilde Swartz, som trots det har många i bagaget. För henne handlar utveckling om att hela tiden söka sig utanför sin bekvämlighetszon. Läs om Mathildes minst sagt imponerande karriärresa och lärdomarna hon fått längs vägen.

Susanna Carlson We make people grow

“Jag växer när jag får möjlighet att testa saker jag aldrig gjort förut”

Hon började i en assistentroll på Academic Work i Stockholm. Idag är hon kontorschef för vårt kontor i Hamburg. Susanna Carlsons karriärresa från Sverige, via Finland, vidare till Tyskland, är en resa fylld av mod och förändring

Ahmed dia Jeber We make people grow

”Vi lever för att uppfylla våra mål”

Provledare, ordningsvakt, teamleader, testingenjör och grundare av nattvandringen Trygga Berga. Det 29-åriga Ahmed Dia Jeber åstadkommit hittills i sin karriär är mer än vad många åstadkommer under en livstid. Låt dig inspireras av hans drivkrafter och mål, hans lärdomar längst vägen och hans strategier för att fortsätta växa.

We make people grow Emelie Orraryd

"Det slog mig aldrig att jag som tjej kunde jobba med IT"

Vissa byter roll eller arbetsplats – andra byter karriär. Emelie Orraryd har gjort det senare. På bara 12 veckor lämnade hon sin tidigare bransch bakom sig och påbörjade en karriärresa hon aldrig anat hon skulle ta. Låt dig inspireras av Emelies mod till att ta nästa steg i karriären, möta sina fördomar – och växa.

Vårt uppdrag — att få människor att växa

Vi förmedlar jobb som bygger karriärer för young professionals – studenter och akademiker i början av karriären. Vi strävar efter att vara en nära karriärpartner för våra konsulter och att bygga en arbetsplats där våra interna medarbetare trivs och vill stanna. Vi brinner verkligen för att få människor att växa – och vi ser det som vårt uppdrag att få dem att göra det.