Vi har just nu problem med vår telefonväxel. Vill du komma i kontakt med oss är du välkommen att använda chatten här på vår webb eller maila oss på info@academicwork.se så hjälper vi dig så snabbt vi kan.

Home of the young professionals

Academic Work är ett bemanningsföretag och rekryteringsföretag. Vi hjälper studenter och akademiker ta nästa steg i karriären och företag att hitta rätt personal.

991

Lediga jobb just nu

Hos oss kan du arbeta som konsult eller bli rekryterad till ett företag

Hitta lediga jobb här
170k

Har fått jobb via Academic Work

Sedan starten 1998 har fler än 170 000 young professionals fått jobb via Academic Work

Varför anlita Academic Work?
49k

Antalet aktiva jobbevakningar

Genom en jobbevakning får du som young professional jobbtips direkt i mailen

Skapa en jobbevakning

Vi hjälper dig med rekrytering

Academic Work är ett rekryteringsföretag med över 20 års erfarenhet i branschen som sedan starten förmedlat jobb till över 170 000 young professionals. Vi har fler än 40 rekryteringskonsulter runt om i Sverige som hjälper dig rekrytera rätt personal till er verksamhet, skräddarsytt efter dina behov.

Vi hjälper dig med rekrytering inom en mängd olika kompetensområden, exempelvis inom teknikIT och ekonomi.

Bemanningsföretag

Bemanning är ett samlingsnamn för att hyra personal och kompetens och passar bra om ditt behov av personal varierar som exempelvis vid en arbetstopp, organisationsförändring eller vakans. Vi på Academic Work ser till att ni har rätt person på rätt plats när behovet uppstår och tar fullt arbetsgivaransvar. Blir ditt behov mer långvarigt kan du när som helst rekrytera över medarbetaren.

Vi hjälper dig att bemanna tjänster inom en rad olika kompetenssområden. Kontakta oss för bemanning i exempelvis StockholmGöteborg eller Malmö.

Kompetensbaserad rekrytering

Vi är ett rekryteringsföretag som tillämpar en kompetensbaserad rekryteringsprocess för såväl rekrytering som bemanning. Metoden fokuserar på vilka personliga egenskaper som tjänsten kräver och tas fram tillsammans med våra erfarna rekryterare och konsultchefer. Den kravprofil som tas fram löper som en röd tråd genom hela rekryteringsprocessen. Du får löpande information under processens gång och bestämmer själv hur delaktig du vill vara i rekryteringsprocessen.

Som ett komplement till den kompetensbaserade intervjun rekommenderar vi i vissa fall att även använda arbetspsykologiska tester. På så sätt får du mätbar och objektiv data som ger dig en bättre bild av kandidatens lämplighet och beslutsunderlag för urval.

Vi på Academic Work påbörjar en ny process för varje enskilt uppdrag och marknadsför sedan uppdraget i vårt nätverk av young professionals.