My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Microsoft Dynamics Intensivutbildning Academy

Applikationskonsult inom Microsoft Dynamics 365 F&O

Framtiden är redan i molnet – finansiella processer, varuflöden, orderhantering, ekonomisk planering och mycket mer. Allt det här kan vara samlat i ett av världens största affärssystem, Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations. Var med och forma framtidens företag som Applikationskonsult.

Stängt för ansökningar

Om utbildningen

Har du en fallenhet eller ett intresse för system, varuflöden och ekonomi? Då är det en fantastisk möjlighet att kliva in i Microsofts oändliga värld av möjligheter genom vårt Academyprogram inom Finance & Operations applikationskonsult.

Med hjälp av Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations kan du förbättra företagets finansiella prestanda och effektivisera verksamheten. Vi välkomnar dig som vill vara med och forma framtidens företag med intelligenta affärsapplikationer. Du utlovas 12 spännande och intensiva utbildningsveckor på vårt Academyprogram med en tillsvidareanställning efter avklarad examen. Inga förkunskaper krävs.

Åh nej, vi tar inte emot ansökningar till detta program.

Men du är välkommen att registrera dig för vårt nyhetsbrev. Då kommer du få ett meddelande så snart vi lanserar nya utbildningar!

Vi erbjuder

 • Intensivutbildning som är lärarledd med praktiska studier med utgångspunkt i Accelerated Learning.
 • Efter examen från Academy blir du tillsvidareanställd som konsult via någon av Academic Works kunder som redan nu visat intresse - du kan se kunderna längre ner på sidan.
 • En effektiv väg till en ny karriär inom IT, utan krav på någon tidigare erfarenhet.

Utbildningens innehåll

 • Core Finance & Operations
 • Finance
 • Supply Chain Management, Manufacturing
 • Power Platform
text

Utbildningen passar dig som:

 • Har ett stort intresse för IT och programmering
 • Gillar problemlösning
 • Har flytande muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och engelska, eftersom utbildningen ges på båda språken
 • Är över 18 år
Jag älskar att lösa problem, ställa saker i ordning, tänka och utveckla nya sätt att arbeta. Jag har kunnat göra alla dessa.

- Krista, tidigare deltagare på Microsoft Dynamics 365-programmet i Finland

Så här fungerar utbildningen

Academys intensivutbildningar bedrivs i bootcamp-format, tillsammans med vår utbildningspartner Brights. Utbildningen sker med utgångspunkt i metodiken Accelerated Learning – vilket innebär ett högt tempo, kortare teoretiska genomgångar och mycket praktiskt arbete, både enskilt och i grupp. Din utveckling är viktig. Därför kommer du under utbildningen få stöttning från lärare och ha avstämningar med programansvarig för att säkerställa att du hänger med tekniskt och att du mår bra. Det är viktigt med systematisk uppföljning av deltagarnas kunskaper, färdigheter och kompetens. Genom det kan vi säkerställa hög kvalitet, skapa värde och ge dig den stöttning du behöver för att utveckla din lärandekurva. Detta för att du ska få de bästa förutsättningarna att börja bygga din nya karriär. Här kan du läsa mer om hur Brights ser på lärande och vad du kan förvänta dig i utbildningen: The Brights Way.

”Det är verkligen bland det roligaste jag gjort. Väldigt utmanande och högt tempo, alla som gick programmet var väldigt drivna och vi tog oss igenom det tillsammans.” – Wilhelm, tidigare deltagare

Våra program är framtagna i nära samarbete med arbetsmarknaden och våra lärare, för att du ska ha de bästa förutsättningarna för att börja bygga din nya karriär. Under de två sista veckorna på utbildningen kommer du knyta ihop alla delar du lärt dig i ett slutprojekt. Programmet genomförs via hybridundervisning där du som deltagare kan delta antingen via vårt nya Campus i Hagastaden, Stockholm eller remote via digitalt klassrum. Utbildningen är lärarledd från måndag till fredag kl. 9-17. Det tillkommer under utbildningen två obligatoriska moment, då du behöver vara på Campus:

 • De två första dagarna, 1 & 2 juni
 • Den sista dagen i samband med examen, 8 september

Företag

Ansökningsprocessen

MicrosoftTeams-image_(20).png

1. Digitala urvalstest

Starta din ansökan genom att göra de inledande testerna online som mäter logisk förmåga samt motivation. Detta avgör om du har vad som krävs för att gå en intensivutbildning.

MicrosoftTeams-image_(24).png

2. Skicka in ditt CV

Du får återkoppling om du klarat de första testen inom 7 dagar via mail. Klarade du testerna får du ett mail med länkar till ansökningsportalen där du laddar upp ditt CV.

MicrosoftTeams-image_(25).png

3. Telefonintervju

Går du vidare, bokar vi in dig på en telefonintervju. Här kan du berätta mer om dig själv och dina drivkrafter samt få mer information om programmet du söker till.MicrosoftTeams-image_(26).png

4. Intervju

Går du vidare från telefonintervjun kallar vi dig till en längre intervju för att undersöka dina personliga egenskaper. Hur du har löst problem i tidigare roller, hur du samarbetar med andra och varför du vill gå utbildningen, är exempel på vad vi kommer vilja veta mer om. 

MicrosoftTeams-image_(27).png

5. Referenstagning

Vi ringer till två personer som du jobbat med tidigare för att säkerställa att det verkligen är dig vi söker. Vilka personer dessa kommer vara bestämmer du själv och du lämnar in kontaktinfo till oss under intervjun.MicrosoftTeams-image_(28).png

6. Kundintervju

Söker du till en utbildning där vi redan har färdiga platser att jobba på hos företag efter examen, har du även en intervju hos respektive kund.

Vad säger tidigare deltagare? 🎓

Att byta karriär eller boosta kompetens via en intensivutbildning kan vara tufft men helt klart värt det. Låt våra alumner berätta om sina erfarenheter från Academic Work Academy och hur deras karriärer tagit fart efter examen! Du hittar fler stories här.FAQ

Happy group icon

VILL DU VETA MER OM VÅRA PROGRAM?

Har du frågor om programmen vi erbjuder, rekryteringsprocessen, eller något annat? Ta kontakt med oss på academy@academicwork.se. Vi svarar så snart vi kan!