Reskilling & upskilling – ladda era medarbetare med ny kompetens

Efterfrågan på olika typer av kompetens förändras snabbare än någonsin på dagens arbetsmarknad. För att bättre förstå utvecklingen och tydliggöra vikten av kompetensutveckling tog vi en närmare titt på vår egen jobbdata. Ta del av resultaten och läs mer om hur ni kan ladda era medarbetare med rätt kompetens!

Made with Flourish

Grafen presenterar de mest eftertraktade IT-kompetenserna från 2001 och fram till idag, och visar tydligt hur behovet har förändrats över tid. Dagens digitalisering och AI-trender indikerar att vi bara är i början av utvecklingskurvan. Att kompetensutveckla medarbetare kommer därför vara än mer viktigt i framtiden!

Skräddarsydda utbildningslösningar för re- & upskilling

McKinsey Global Institute förutspår att över 375 miljoner människor behöver byta karriär eller förvärva ny kompetens till år 2030. Det är här AW Academy, vår skola och utbildningsleverantör, kommer in i bilden. Tillsammans med AW Academy kan vi skapa skräddarsydda intensivutbildningar för organisationer som av olika anledningar vill erbjuda sina medarbetare kompetensutveckling. Med AW Academy, och deras pedagogiska metoder som grund, säkerställer vi tidseffektiva och kvalitativa kunskapsförflyttningar som gör er organisation och människorna inom den redo för morgondagens behov och utmaningar. Oavsett om ni behöver uppdatera en specifik kompetens hos en grupp medarbetare som redan har den övergripande kunskapen – upskilling - eller om ni behöver omplacera medarbetare till nya roller och arbetsuppgifter – reskilling – kan vi hjälpa er.

Metoden för re- & upskilling

enter image description here

Erbjudande & möjligheter

- Upskill: När era medarbetare behöver uppdatera sin kompetens inom ett område de redan kan och arbetar med.

- Reskill: När era medarbetare behöver helt ny kompetens för att kunna ta sig an en ny roll och ett nytt område inom företaget.

Båda koncepten baseras på AW Academys pedagogiska metod och kan skräddarsys för att passa ert företags behov. Utbildningarna kan genomföras i form av kortare inlärningsmoduler eller upp till hela 12 veckors reskilling-program, på deltid eller på heltid. Ni väljer.

Fördelarna med re- & upskilling

Rekrytering är inte det enda alternativet för att höja kompetensnivån inom er organisation. Att boosta era befintliga medarbetares kompetens är ett annat. Läs mer om vikten av och fördelarna med reskilling och upskilling av er befintliga personalstyrka.

Läs mer

Om AW Academy

Sedan starten 2015 har AW Academy skapat över 130 utbildningsprogram och hjälp över 350 kunder att säkra sin kompetensförsörjning. Över 2 500 personer har utbildats och startat sin karriär genom AW Academy och deras accelerated learning programs. Vi kan med stolthet säga att de är experter på tidseffektiva och kvalitativa kunskapsförflyttningar.

Läs mer om AW Academy

Vill du veta mer? Fyll i intresseformuläret nedan och berätta om ert behov, så hör vi av oss inom kort.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom en dag

Tipsa en vän!