Corporate Training – ladda era medarbetare med ny kompetens

I en tid av digital transformation är det viktigare än någonsin att såväl arbetsgivare som arbetstagare prioriterar kompetensutveckling för att förbli relevanta och möta framtida krav. Här kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa er att ladda era medarbetare med den kompetens morgondagen kräver.

Skräddarsydda utbildningslösningar för re- & upskilling

McKinsey Global Institute förutspår att över 375 miljoner människor behöver byta karriär eller förvärva ny kompetens till år 2030. Det är här AW Academy, vår skola och utbildningsleverantör, kommer in i bilden. Tillsammans med AW Academy kan vi skapa skräddarsydda intensivutbildningar för organisationer som av olika anledningar vill erbjuda sina medarbetare kompetensutveckling. Med AW Academy, och deras pedagogiska metoder som grund, säkerställer vi tidseffektiva och kvalitativa kunskapsförflyttningar som gör er organisation och människorna inom den redo för morgondagens behov och utmaningar. Oavsett om ni behöver uppdatera en specifik kompetens hos en grupp medarbetare som redan har den övergripande kunskapen – upskilling - eller om ni behöver omplacera medarbetare till nya roller och arbetsuppgifter – reskilling – kan vi hjälpa er.

Metoden för re- & upskilling

enter image description here

Erbjudande & möjligheter

- Upskill: När era medarbetare behöver uppdatera sin kompetens inom ett område de redan kan och arbetar med.

- Reskill: När era medarbetare behöver helt ny kompetens för att kunna ta sig an en ny roll och ett nytt område inom företaget.

Båda koncepten baseras på AW Academys pedagogiska metod och kan skräddarsys för att passa ert företags behov. Utbildningarna kan genomföras i form av kortare inlärningsmoduler eller upp till hela 12 veckors reskilling-program, på deltid eller på heltid. Ni väljer.

Fördelarna med re- & upskilling

Rekrytering är inte det enda alternativet för att höja kompetensnivån inom er organisation. Att boosta era befintliga medarbetares kompetens är ett annat. Läs mer om vikten av och fördelarna med reskilling och upskilling av er befintliga personalstyrka.

Läs mer

Om AW Academy

Sedan starten 2015 har AW Academy skapat över 100 utbildningsprogram och hjälp över 350 kunder att säkra sin kompetensförsörjning. Över 1500 personer har utbildats och startat sin karriär genom AW Academy och deras accelerated learning programs. Vi kan med stolthet säga att de är experter på tidseffektiva och kvalitativa kunskapsförflyttningar.

Läs mer om AW Academy

Vill du veta mer? Fyll i intresseformuläret nedan och berätta om ert behov, så hör vi av oss inom kort.

Tipsa en vän!