My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Hero image

Crowd Collective – Leading tech, developing people

Crowd Collective, systerbolag till Academic Work, är ett IT-konsultbolag i framkant. Hos oss hittar du personer med olika kompetenser och en delad förståelse för att det krävs rätt kombination av soft skills och tech för att bygga den teknik och kapacitet våra kunder behöver. Tillsammans skapar vi framtidens lösningar och får människor omkring oss att växa!

Läs mer om oss
”På Crowd Collective utvecklar vi de mjuka kompetenser som får tekniken att fungera för människor och företag. Vi stöttar varandra, peer to peer, både inifrån och utifrån organisationen. Vi är ett mänskligt nätverk som ständigt utvecklas.”

Louise Bagewitz, CEO, Crowd Collective

Bra teknik skapas av bra team

Vi hjälper våra kunder med både tekniska utmaningar och med att bygga team – för att tillsammans skapa lösningar som håller på sikt. I våra partnerskap har våra konsulter, förutom sin tekniska kompetens, kapacitet att coacha kollegor, skapa struktur för ett fungerande teamarbete och bidra med hög energi och kultur. Att dela kunskap, utveckla och stötta varandra är en del av vårt DNA.

Vi är riktigt duktiga på att coacha kollegor, och lite extra specialiserade på att snabbt hjälpa juniora kollegor att bli effektiva. Tillsammans skapar vi ett högt engagemang och bygger på deras kunskap, något som gör att de väljer att stanna länge hos er. Våra konsulter har ett strukturerat tillvägagångssätt när det kommer till coachning som inkluderar kompetensplanering, par/mob-programmering, kodgranskning och utbildning på arbetsplatsen.

Vad vi gör

Leading tech

Våra crowds består av bland annat utvecklare, designers, data scientists, agila coacher och ledare – alla med den senaste kompetensen och en stor passion för människor. Vi arbetar tillsammans för att skapa den lösning våra kunder behöver.

Developing people

Vi värderar teamwork, kommunikation och emotionell intelligens lika högt som teknisk kompetens. Ett coachande mindset är en del av vårt DNA. Vi utvecklar människorna omkring oss, vilket leder till att våra kunder och konsulter kan ta sig an större utmaningar.

Coaching new talents

Behöver ni hjälp med att utveckla och engagera talanger? Vi coachar era interna team och förser juniora talanger med det som krävs för att bli engagerade och kompetenta medarbetare – för att på så sätt minska IT-kompetensgapet.

Kort om oss

  • 100+ konsulter
  • Kombinerar teknik och soft skills
  • Förmåga att coacha och skapa effektiva team
  • Verksamma i Sverige och Finland

Crowd Collective – en del av Akind

Crowd Collective är en del av Akind – en varumärkesfamilj som arbetar tillsammans för att få människor och företag att växa och nå sin fulla potential. Liksom andra familjer delar vi en gemensam historia och framtid. Vi strävar mot samma vision, drivs av samma kärnvärden och hjälper varandra att utvecklas. Akind är i ständig utveckling och vårt ekosystem av varumärken fortsätter att växa. Idag består vi av flera olika systerbolag till Academic Work. Besök www.akindgroup.com för att ta reda på mer om vår varumärkesfamilj.