Vårt erbjudande till företag

Vi på Academic Work kan tillgodose ert personal- och kompetensbehov inom en rad olika kompetensområden, oavsett om behovet är på lång eller kort sikt och gäller deltids- eller heltidspersonal. Beroende på om du vill anställa direkt eller hyra in kompetens ser vårt erbjudande lite olika ut. Läs mer om våra olika personallösningar nedan.


Bemanning

Behovet av personal varierar, och rätt tillfälle att välja bemanning kan till exempel vara vid arbetstoppar, organisationsförändringar eller vikariebehov. Oavsett om ni behöver personal på heltid, deltid, i några veckor eller under en längre period förser vi er med rätt kompetens. När du väljer vår bemanningslösning har vi hand om hela rekryteringsprocessen och ser till att ni får rätt konsult på plats. Konsulten anställs av Academic Work, som tar hela arbetsgivaransvaret.

Läs mer om vårt bemanningserbjudande

Rekrytering

Vill ni rekrytera en ny medarbetare, men saknar tid och resurser att genomföra en rekryteringsprocess? Rekrytering passar när ert behov av personal är långsiktigt, och utöver att lösa er kompetensbrist är det en möjlighet att utveckla organisationen och tillföra ny energi! Våra rekryterare hjälper till med hela rekryteringsprocessen, från kravprofil till anställning, och hjälper dig rekrytera rätt personal till er verksamhet.

Läs mer om vårt rekryteringserbjudande

Vad är skillnaden mellan bemanning och rekrytering? Läs mer här!

Hyr först, rekrytera sen

Är du osäker på hur länge ni behöver utökade resurser eller om ni kommer hitta rätt person för jobbet? Hyr först rekrytera sen innebär att ni hyr in en konsult under en bestämd period, med målsättningen att rekrytera över personen vid periodens slut. På så sätt får du och din medarbetare möjlighet att lära känna varandra – samtidigt som ni maximerar era chanser att hitta rätt person för jobbet.

Läs om möjligheten att rekrytera över konsulter

Varför välja Academic Work?

När du eller ditt företag tar hjälp av oss på Academic Work får ni tillgång till vårt stora nätverk av young professionals. Vår kunskap om young professionals och erfarenhet inom branschen har resulterat i att vi idag är Sveriges största bemanningsföretag på tjänstemannasidan och att vi sedan 2011 har branschens nöjdaste kunder.

Ta reda på mer

Våra specialistområden

Vi hjälper företag med personalbehov inom en rad olika specialistområden. Från IT och ekonomi till teknik och marknadsföring. Välj ett område i listan för att läsa mer om hur vi kan hjälpa just dig!Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom en dag

Tipsa en vän!