My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Vårt erbjudande till företag

Vårt erbjudande till företag

Vi på Academic Work är experter på young professionals – studenter och akademiker i början av karriären. Med vår expertis, vårt stora nätverk och erfarna specialistteam vet vi hur man attraherar och rekryterar denna strategiskt viktiga målgrupp, bygger nödvändig kompetens och stärker er attraktivitet som arbetsgivare. Vi har över 20 års erfarenhet i branschen och genom våra skräddarsydda lösningar gör vi det möjligt för företag och organisationer att växa.

bemanning

Hitta rätt medarbetare

Dagens arbetsmarknad karaktäriseras av en enorm kompetensbrist, där företag riskerar hög personalomsättning, felrekryteringar och att falla efter sina konkurrenter. Med vårt stora nätverk och erfarna specialistteam erbjuder vi såväl kort- som långsiktiga lösningar för att hitta rätt medarbetare och därigenom säkra er kompetensförsörjning och förmåga att utvecklas och leverera.

Vad är skillnaden mellan bemanning och rekrytering? Läs mer här!

rekrytering

Bygg nödvändig kompetens

Kompetensbristen hindrar företag från att växa och utvecklas i önskad takt. Samtidigt resulterar digitaliseringen och det stora teknikskiftet i att behovet av nya, ibland unika, kompetenser ökar snabbare än utbudet på marknaden. Genom skräddarsydda lösningar inom re- och upskilling utvecklar vi kompetensen ni behöver – idag och imorgon.

hyr först, rekrytera sen

Stärk er attraktivitet som arbetsgivare

På en arbetsmarknad som till stor del styrs av kandidaterna är det viktigare än någonsin att uppfattas som en attraktiv arbetsgivare – både bland potentiella och nuvarande medarbetare. Att misslyckas med detta kan ha enorma effekter på företagets möjligheter att växa och utvecklas. Genom vårt Talent Advisory-erbjudande ser vi till att ni attraherar, onboardar, engagerar och leder young professionals på bästa möjliga sätt, och når er fulla potential som arbetsgivare.

Våra specialistområden

Vi förser dig med kompetens inom allt från ekonomi och teknik till kundtjänst och marknadsföring. Vi är betrodda av över 3 000 företag och bland våra nuvarande kunder hittar du såväl branschledande globala aktörer som mindre nischade aktörer och startups. Välj ett område i listan för att läsa mer!

Specialistområdenexpand_moreFyll i formuläret så kontaktar vi dig inom en dag