Vårt erbjudande till företag

Vi på Academic Work kan tillgodose ert personal- och kompetensbehov inom en rad olika kompetensområden, oavsett om behovet är på lång eller kort sikt och gäller deltids- eller heltidspersonal. Beroende på om du vill anställa direkt eller hyra in kompetens ser vårt erbjudande lite olika ut. Läs mer om våra olika personallösningar nedan.


Bemanning

Rätt tillfälle att hyra personal kan till exempel vara vid arbetstoppar, organisationsförändringar eller vid vikariebehov.

> Läs om vårt bemanningserbjudande

Rekrytering

Rekrytering passar när ditt behov är långsiktigt. Vi hjälper dig med hela rekryteringsprocessen, från kravprofil till anställning.

> Läs om vårt rekryteringserbjudande

Hyr först, rekrytera sen

Hyr in en konsult under en bestämd period med målsättningen att rekrytera personen vid periodens slut.

> Läs om möjligheten att rekrytera över konsulter


Varför välja Academic Work?

När du eller ditt företag tar hjälp av oss på Academic Work får ni tillgång till vårt stora nätverk av young professionals. Vår kunskap om young professionals och erfarenhet inom branschen har resulterat i att vi i dag är Sveriges största bemanningsföretaget på tjänstemannasidan och att vi sedan 2011 har branschens nöjdaste kunder.

Läs mer om oss


Våra kompetensområden

Vi hjälper företag med personalbehov inom en rad olika kompetensområden. Från IT och ekonomi till teknik och marknadsföring. Välj ett område i listan för att läsa mer om hur vi kan hjälpa just dig!

Tipsa en vän!