Vårt erbjudande till företag

Behovet av personal varierar. Det kan vara ett plötsligt och kortvarigt behov eller ett behov att säkra din strategiska kompetensförsörjning på längre sikt. Vi kan hjälpa dig oavsett om ditt behov är på lång eller kort sikt, gäller deltids- eller heltidspersonal, detta tack vare vår erfarenhet, expertis och storlek i branschen.

Kontakta oss

Våra kompetensområden

Vi hjälper företag med personalbehov inom en rad olika kompetensområden på tjänstemannasidan. Från IT och ekonomi till teknik och marknadsföring. Välj ett område i listan för att läsa mer om hur vi hjälper dig!
Varför välja Academic Work?

När du eller ditt företag tar hjälp av Academic Work så får ni tillgång till vårt stora nätverk av young professionals. Vår kunskap om young professionals och erfarenhet inom bemanning och rekrytering har resulterat i att vi i dag är det näst största bemanningsföretaget i Sverige på tjänstemannasidan och att vi sedan 2011 har branschens nöjdaste kunder.

Läs mer om oss

Läs mer om våra personallösningar

Snabb tillgång till kvalificerad kompetens?

Slipp en fullskalig rekryteringsprocess - just nu har vi tillgängliga konsulter redo att börja arbeta omgående. Vi har allt från marknadskoordinatorer och ekonomer till IT-utvecklare och ingenjörer. Ta reda på vilka kompetenser vi har tillgängliga i din region här.

Tillgängliga konsulter
Tipsa en vän!