Förboka en konsult inom Cyber Security

I över 5 år har vi på Academic Work tillsammans med AW Academy utbildat framtidens talanger. Hittills har 1 500 personer genomfört någon av våra utbildningar och fått en helt ny karriär. Inom kort startar vi nästa program inom Cyber Security och bjuder nu in dig som arbetsgivare att förboka en eller flera konsulter från utbildningen.

Boka nu

Om utbildningen

Under Cyber Security-programmet får deltagarna bland annat lära sig om olika typer av cyberattacker, hur man förebygger och minskar riskerna för dessa och hur det är möjligt att hantera och hämta sig från eventuella attacker. Förutom teknisk kompetens får de även utbildning i självledarskap, time management och business mindset. Efter avslutat program kan våra konsulter bidra med värdefull kunskap i roller såsom exempelvis penetrationstestare, säkerhetsspecialist och SOC-operatör.

Programinnehåll (urval):

Är detta kompetensen ni behöver för att stärka ert team? Fram till den 29 januari 2021 finns det möjlighet för dig som arbetsgivare att förboka en eller flera konsulter från programmet. Konsulterna examineras i september 2021.

Varför ska du boka en konsult inom Cyber Security?

Vår lärare för Cyber Security-programmet, Mattias Wallén, har över 10 års erfarenhet inom både militärsäkerhet och underrättelsetjänst. Hör honom berätta om fördelarna med att boka en Cyber Security-konsult.

Frågor och svar

Vad innebär det att förboka en plats/konsult?

Det innebär att vi rekryterar en deltagare till programmet med dig som kund i åtanke. Du är med i hela rekryteringsprocessen och får lära känna de sökande för att säkerställa att de har vad ni söker. De kandidater ni väljer anställs av Academic Work och går utbildningen hos systerbolaget AW Academy. Därefter jobbar de som konsulter hos er under drygt ett år innan de kan bli överrekryterade till er.

Vad kostar det?

Som kund betalar ni endast för den tid ni hyr in konsulten. Det finns därmed ingen kostnad förknippad med programmet eller uppstartskostnad för rekryteringsprocessen. För mer detaljer om hur de kommersiella villkoren ser ut, ta kontakt med Academic Work.

Hur kan jag vara säker på att få en konsult som matchar just oss?

Eftersom ni är med i hela rekryteringsprocessen får ni vara med och säkerställa att vi går vidare med en kandidat som passar just er, har en viss kompetens eller tros trivas i er kultur.

Vill du veta mer?

Vill du lära dig mer om accelerated learing – och varför är det användbart för dig som vill ta itu med ditt företags kompetensbrist? Här svarar AW Academy på några av de vanligaste frågorna om vår lösning på kompetensbristen.

15 minuters film om lösningen på kompetensbristen

AW Academys utbildningslösningar

Vill du veta mer om AW Academys övriga utbildningslösningar, såsom Skräddarsydda företagsklasser, Partnerskapsprogram och Re- & upskilling? Här kan du läsa mer!

Läs merVill du veta mer eller anmäla intresse för att förboka en eller flera konsulter? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Tipsa en vän!