Förboka en konsult inom Cyber Security

Sedan 2015 har AW Academy skapat intensivutbildningar baserat på metoden accelerated learning inom områden där det råder kompetensbrist. På bara 12-veckor utbildar vi konsulter som besitter både de mjuka och hårda färdigheterna som krävs för att de ska kunna vara produktiva från dag ett i deras nya roller. I november startar nästa program inom Cyber Security och fram till den 10 juni har du som arbetsgivare möjlighet att förboka en eller flera konsulter från utbildningen. Det är ett begränsat antal deltagare på programmet, så kontakta oss redan idag för att säkra den kompetens ditt företag behöver!

Boka nu

Om Cyber Security-programmet

Cyber Security-programmet har kommit att bli vårt mest efterfrågade program i takt med att behovet av kompetens inom området ökat draskigt. Under 2021 inledde vi exempelvis ett långsiktigt samarbete med FRA, Sveriges största arbetsgivare inom cyber security, för vilka vi kommer att genomföra flertalet utbildningar inom Cyber Security för att förse dem med den kompetens de behöver.

Under Cyber Security-programmet får deltagarna lära sig om olika typer av cyberattacker, hur man förebygger och minskar riskerna för dessa och hur det är möjligt att hantera och hämta sig från eventuella attacker. Förutom teknisk kompetens får de även utbildning i självledarskap, time management och business mindset. Efter avslutat program kan våra konsulter bidra med värdefull kunskap i roller såsom exempelvis penetrationstestare, säkerhetsspecialist och SOC-operatör.

Programinnehåll (urval):

Är detta kompetensen ni behöver för att stärka ert team? Fram till den 10 juni finns det möjlighet för dig som arbetsgivare att förboka en eller flera konsulter från programmet. Utbildningsstart är i november och konsulterna examineras den 17 februari 2023.

Förboka en konsult nu

Swedbanks samarbete med Academy har varit en riktig framgångsfaktor. De konsulter som kommit till oss har varit otroligt drivna och passionerade inom cybersäkerhetsområdet och har verkligen imponerat på oss med sitt engagemang och sin kreativitet. Konsulterna har inte heller varit rädda för att ta för sig och kasta sig in i olika spännande arbetsuppgifter. – Petra Klein, CISO & Head of Group Information Security på Swedbank

Varför ska ni boka en konsult inom Cyber Security?

Vår lärare för Cyber Security-programmet, Mattias Wallén, har över 10 års erfarenhet inom både militärsäkerhet och underrättelsetjänst. Hör honom berätta om fördelarna med att boka en Cyber Security-konsult.

Varför ska ni välja att stärka ert team med en AW Academy-konsult?

Det som skiljer AW Academy från andra utbildningsprogram är att vi vet att tekniska färdigheter inte är den enda nyckeln till professionell framgång. För att våra konsulter verkligen ska kunna tillföra värde för våra kunder måste vi tillhandahålla mer än bara rätt kompetens, vi måste se till att välja rätt personer.

Våra utbildningar är framtagna och hålls av branschexperter med flera års arbetslivserfarenhet inom området, och som vet vilka färdigheter som krävs på dagens arbetsmarknad. Men det är genom vår noggranna rekryteringsprocess som vi säkerställer att ni får rätt person för jobbet.

Kandidaterna granskas noggrant, inte utifrån tidigare erfarenhet men utifrån potential, med hjälp av bland annat tester, kompetensbaserade intervjuer och referenstagning. Ambition, inlärningsförmåga, flexibilitet och pålitlighet är några av de egenskaper vi letar efter hos kandidaterna. Genom att välja kandidater med en stark grund som vi kan tillföra tekniska och mjuka färdigheter till – såsom självledarskap, time management och business mindset – kan vi leverera konsulter som tillför värde till er verksamhet från dag ett.

2500+
examinerade konsulter
120+
genomförda program
400+
företag använder AW Academy

Frågor och svar

Vad innebär det att förboka en konsult?
Det innebär att vi rekryterar en deltagare till programmet med dig som kund i åtanke. Du är med i hela rekryteringsprocessen och får lära känna de sökande för att säkerställa att de har vad ni söker. De kandidater ni väljer anställs av Academic Work och går utbildningen hos systerbolaget AW Academy. Därefter jobbar de som konsulter hos er under drygt ett år innan de kan bli överrekryterade till er.

Vad kostar det?
Som kund betalar ni endast för den tid ni hyr in konsulten. Det finns därmed ingen kostnad förknippad med programmet eller uppstartskostnad för rekryteringsprocessen. För mer detaljer om hur de kommersiella villkoren ser ut, ta kontakt med Academic Work.

Hur kan jag vara säker på att få en konsult som matchar just oss?
Eftersom ni är med i hela rekryteringsprocessen får ni vara med och säkerställa att vi går vidare med en kandidat som passar just er, har en viss kompetens eller tros trivas i er kultur.

Förboka en konsult

Fördelarna med accelerated learning

Läs om varför AW Academy valde accelerated learning som utbildningsmetodik och varför det är det bästa valet för att tillgodose ert kompetensbehov.

Läs om accelerated learning

AW Academys utbildningslösningar

Vill du veta mer om AW Academys övriga utbildningslösningar, såsom Skräddarsydda företagsklasser, Partnerskapsprogram och Re- & upskilling? Här kan du läsa mer!

Läs mer
Tipsa en vän!