My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
konsult inom cyber security

Förboka en konsult inom Cyber Security

Sedan 2015 erbjuder Academic Work Academy rekrytering och reskilling av medarbetare för att råda bot på kompetensbristen. Nu startar vi upp ytterligare ett program inom Cyber Security, där vi på 12 veckor utbildar konsulter som besitter de mjuka och hårda färdigheter som krävs för att de ska vara produktiva i sina nya roller från dag ett. Vill du förboka en eller flera konsulter från programmet? Antalet deltagare är begränsat, så kontakta Miguel de Freitas (Academy Sales Specialist på Academic Work) redan idag för att säkra den kompetens ditt företag behöver!

Kontakta oss

Om Cyber Security-programmet

Cyber Security-programmet har kommit att bli vårt mest efterfrågade program, i takt med att behovet av kompetens inom området ökar drastiskt. Under 2021 inledde vi exempelvis ett samarbete med FRA, Sveriges största arbetsgivare inom området, och kommer att genomföra flertalet utbildningar för att förse dem med den kompetens de behöver.

Under Cyber Security-programmet får deltagarna lära sig om olika typer av cyberattacker, hur man förebygger och minskar riskerna för dessa och hur det är möjligt att hantera och hämta sig från eventuella attacker. Förutom teknisk kompetens får de även utbildning i självledarskap, time management och business mindset. Efter avslutat program kan våra konsulter bidra med värdefull kunskap i roller såsom exempelvis IAM-Specialist, SOC-Analyst och Cyber Security Specialist.

Programinnehåll (urval):

  • Grundläggande datorarkitektur
  • Olika typer av cyberattacker, CIA-triaden, kryptering och översikt över olika hot
  • Administration av plattformar: Linux OS och Windows
  • Offensiv säkerhet innefattandes penetrationstestning och sårbarhetsscanning
  • Metoder för att svara på incidenter samt digital forensik
  • Övervakning, loggning och sårbarhetsbedömningar
  • Nätverksarkitektur och nätverksprotokoll
  • Soft skills innefattandes självledarskap, time management och business mindset
Swedbanks samarbete med Academy har varit en riktig framgångsfaktor. De konsulter som kommit till oss har varit otroligt drivna och passionerade inom cybersäkerhetsområdet och har verkligen imponerat på oss med sitt engagemang och sin kreativitet. Konsulterna har inte heller varit rädda för att ta för sig och kasta sig in i olika spännande arbetsuppgifter. – Petra Klein, CISO & Head of Group Information Security på Swedbank

Varför ska ni välja att stärka ert team med en Academy-konsult?

Det som skiljer vår Academy från andra utbildningsprogram är att vi vet att tekniska färdigheter inte är den enda nyckeln till professionell framgång. För att våra konsulter verkligen ska kunna tillföra värde för våra kunder måste vi tillhandahålla mer än bara rätt kompetens, vi måste se till att välja rätt personer.

Utbildningarna är framtagna och hålls av branschexperter med flera års arbetslivserfarenhet inom området, och som vet vilka färdigheter som krävs på dagens arbetsmarknad. Men det är genom vår noggranna rekryteringsprocess som vi säkerställer att ni får rätt person för jobbet.

Kandidaterna granskas noggrant, inte utifrån tidigare erfarenhet men utifrån potential, med hjälp av bland annat tester, kompetensbaserade intervjuer och referenstagning. Ambition, inlärningsförmåga, flexibilitet och pålitlighet är några av de egenskaper vi letar efter hos kandidaterna. Genom att välja kandidater med en stark grund som vi kan tillföra tekniska och mjuka färdigheter till – såsom självledarskap, time management och business mindset – kan vi leverera konsulter som tillför värde till er verksamhet från dag ett.

4000+

examinerade konsulter.

250+

genomförda program.

1000+

företag har konsulter från våra Academy-program.

Frågor och svar

Vad innebär det att förboka en konsult?
Det innebär att vi rekryterar en deltagare till programmet med dig som kund i åtanke. Du är med i hela rekryteringsprocessen och får lära känna de sökande för att säkerställa att de har vad ni söker. De kandidater ni väljer anställs av Academic Work och utbildas genom vår Academy. Därefter jobbar de som konsulter hos er under drygt ett år innan de kan bli överrekryterade till er.

Vad kostar det?
Som kund betalar ni endast för den tid ni hyr in konsulten. Det finns därmed ingen kostnad förknippad med programmet eller uppstartskostnad för rekryteringsprocessen. Efter ca ett år är det kostnadsfritt att överrekrytera konsulten. För mer detaljer om hur de kommersiella villkoren ser ut, ta kontakt med Academic Work.

Hur kan jag vara säker på att få en konsult som matchar just oss?
Eftersom ni är med i hela rekryteringsprocessen får ni vara med och säkerställa att vi går vidare med en kandidat som passar just er, har en viss kompetens eller tros trivas i er kultur.

Kontakta Miguel de Freitas (Academy Sales Specialist på Academic Work) redan idag för att få veta mer och säkra den kompetens ditt företag behöver!

accelerated learning

Fördelarna med accelerated learning

Läs om varför vi har valt accelerated learning som utbildningsmetodik och varför det är det bästa valet för att tillgodose ert kompetensbehov.

utbildning AW Academy

Skräddarsydd utbildning med vår Academy

Vill du veta mer om våra övriga utbildningslösningar, såsom Skräddarsydda företagsklasser, Partnerskapsprogram och Re- & upskilling? Här kan du läsa mer!

Vill du veta mer?

Har du frågor om programmet eller vill du förboka en konsult? Kontakta Miguel de Freitas, Academy Sales Specialist på Academic Work, redan idag för att säkra den kompetens ditt företag behöver!