Förboka en Salesforce-konsult

Är du och ditt företag i behov av kompetens inom Salesforce? I över 5 år har vi på Academic Work tillsammans med AW Academy utbildat framtidens talanger. Sedan start har fler än 2 500 personer genomfört någon av våra utbildningar och börjat en helt ny karriär. Snart startar vi ännu ett Salesforce-program i Sverige, med konsulter som examineras i slutet av maj.

Boka nu

Om utbildningen

För fjärde gången i ordningen anordnar Academic Work och AW Academy, tillsammans med Salesforce, programmet Academy for Salesforce. Under utbildningen förbereds deltagarna på att arbeta som applikationskonsulter, en viktig roll när det kommer till att överbrygga gapet mellan ett företags IT- och affärsverksamhet. Programmet kombinerar praktiska inslag, såsom att omvandla verksamhetskrav till funktionalitet på plattformen, med träning i kommunikation och business mindset. Kombinationen av kunskap gör att konsulterna kan arbeta nära verksamheten, med god förståelse för processer och hur man maximerar effekten av en Salesforce-implementation.

Under de senaste två åren har vårt ekosystem av partners och kunder mer än dubblerats i relation till efterfrågan på den svenska marknaden. Tillsammans med AW Academy fortsätter vi digitalisera företags kundrelationer och verksamheter. Att så många söker sig till Academy for Salesforce är ett tecken på Salesforce relevans i att skapa nya jobb som teknisk plattformsleverantör. – Christian Conradsen, Country Leader Alliances & Channels på Salesforce Sverige

Under programmet fokuserar vi på följande applikationer:

Deltagarna erhåller följande certifieringar:

enter image description here

Är detta kompetensen ni behöver? Stärk upp ert team med en Salesforce-konsult! Konsulterna examineras i maj 2022.

Om rekryteringprocessen och hur vi hittar rätt kandidater

När vi rekryterar konsulter till AW Academy väljer vi ambitiösa personer med hög kognitiv förmåga. Rekryteringsprocessen består både av tester och intervjuer, för att säkerställa att kandidaterna har rätt motivation och personlighet för att lyckas i rollen som Salesforce-konsult. Vi prioriterar detta högre än CV och bakgrund. De konsulter som väljs ut till programmet genomgår vår 12-veckors intensivutbildning.

Frågor och svar

Vad innebär det att förboka en plats/konsult?

Det innebär att vi rekryterar en deltagare till programmet med dig som kund i åtanke. Du är med i hela rekryteringsprocessen och får lära känna de sökande för att säkerställa att de har vad ni söker. De kandidater ni väljer anställs av Academic Work och går utbildningen hos systerbolaget AW Academy. Därefter jobbar de som konsulter hos er under drygt ett år innan de kan bli överrekryterade till er.

Vad kostar det?

Som kund betalar ni endast för den tid ni hyr in konsulten. Det finns därmed ingen kostnad förknippad med programmet eller uppstartskostnad för rekryteringsprocessen. För mer detaljer om hur de kommersiella villkoren ser ut, ta kontakt med Academic Work.

Hur kan jag vara säker på att få en konsult som matchar just oss?

Eftersom ni är med i hela rekryteringsprocessen får ni vara med och säkerställa att vi går vidare med en kandidat som passar just er, har en viss kompetens eller tros trivas i er kultur.

Vill du veta mer?

Vill du lära dig mer om accelerated learing – och varför är det användbart för dig som vill ta itu med ditt företags kompetensbrist? Här svarar AW Academy på några av de vanligaste frågorna om vår lösning på kompetensbristen.

15 minuters film om lösningen på kompetensbristen

AW Academys utbildningslösningar

Vill du veta mer om AW Academys övriga utbildningslösningar, såsom Skräddarsydda företagsklasser, Partnerskapsprogram och Re- & upskilling? Här kan du läsa mer!

Läs mer
Tipsa en vän!