My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Hero image

Förboka konsulter från vårt Python-program

Python är ett av världens mest populära programmeringsspråk – det är enkelt att lära sig och har ett brett användningsområde. För att möta den stora efterfrågan på kompetens inom Python lanserar vi ett nytt Academy-program. Fram till den 23 augusti har du möjlighet att förboka en eller flera konsulter från utbildningen. Antalet deltagare är begränsat, så kontakta oss redan idag för att säkra den kompetens ditt företag behöver!

Kontakt för företag

Om intensivutbildningen

Sommaren 2021 gick Python enligt Computer Sweden förbi både Java och C, och erövrade därmed förstaplatsen på listan över världens mest populära programmeringsspråk.

Det råder en stor efterfrågan på drivna medarbetare med kompetens inom artificiell intelligens (AI) – vilket är det område inom IT-sektorn där kompetensbehovet väntas öka mest fram till 2024 enligt TechSverige. Vår utbildning är ett fullstack-program med tyngdpunkt på backend, men deltagarna kommer även lära sig viktiga delar inom frontend, maskininlärning, databashantering och agil metodik. Sammantaget får konsulterna en mycket bra grund som ger dem möjlighet att ta sig an en mängd olika roller.

Efter avslutad utbildning kan våra konsulter bidra med värdefull kunskap i roller och områden som exempelvis systemutvecklare, webbutvecklare, cloud eller AI/maskininlärning. Tack vare utbildningens bredd kan de även ta juniora roller inom IT-projektledning, testautomatisering, dataanalys och visualisering, eller andra områden där det är viktigt att ha en bred och bra grundutbildning inom IT.

Programinnehåll (urval)

  • Backend-programmering: Python 3
  • Frontend-utveckling
  • Relevanta ramverk
  • Databashantering
  • Maskininlärning
  • Utvecklingsverktyg och projektmetodik

Är detta kompetensen ni behöver för att stärka ert team? Fram till den 23 augusti 2023 finns det möjlighet för dig som arbetsgivare att förboka en eller flera konsulter från programmet.

"Python har de senaste åren växt snabbt och är nu ett av de mest använda språken i världen. När ett språk har en kraftig tillväxt ökar också kompetensbehovet inom språket. Därför är det viktigt att vi nu snabbt kliver in och tillför kompetens till marknaden. Eftersom Python också används för tillämpningar inom AI och Machine Learning så går det väl i linje med den AI-satsning vi gör just nu.”

– Rebecca Tyrstrup, Business Developer IT, Academic Work

Därför ska du välja vår Academy

Sedan 2015 har vi, genom vår Academy, skapat intensivutbildningar inom områden där det råder kompetensbrist. Det som skiljer vår Academy från andra utbildningar är att vi vet att teknisk färdighet inte är den enda nyckeln till framgång. Rätt personlighet är minst lika avgörande, och något vi lägger stor vikt vid när vi rekryterar konsulter till våra program. På bara 12 veckor utbildas personer som besitter både de personliga egenskaperna och den tekniska kompetensen som krävs för att skapa värde på er arbetsplats. Utbildningarna är framtagna och hålls av branschexperter med flera års arbetslivserfarenhet inom området, och som vet vilka färdigheter som krävs på dagens arbetsmarknad.

Frågor och svar

Vad innebär det att förboka en konsult?

Det innebär att vi rekryterar en deltagare till programmet med dig som kund i åtanke. Du är med i hela rekryteringsprocessen och får lära känna de sökande för att säkerställa att de har vad ni söker. De kandidater ni väljer anställs av Academic Work och går utbildningen genom vår Academy. Därefter jobbar de som konsulter hos er under drygt ett år innan de kan bli överrekryterade till er.

Vad kostar det?

Som kund betalar ni endast för den tid ni hyr in konsulten. Det finns därmed ingen kostnad förknippad med programmet eller uppstartskostnad för rekryteringsprocessen. För mer detaljer om hur de kommersiella villkoren ser ut, ta kontakt med Academic Work.

Hur kan jag vara säker på att få en konsult som matchar just oss?

Eftersom ni är med i hela rekryteringsprocessen får ni vara med och säkerställa att vi går vidare med en kandidat som passar just er, har en viss kompetens eller tros trivas i er kultur.