My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
guider och artiklar rekrytering

Guider och artiklar

Academic Work har över 20 års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Sedan starten 1998 har vi rekryterat över 170 000 young professionals till en mängd olika yrken och roller. Vi har lärt oss mycket under resans gång – kunskap vi vill dela med oss av till dig som arbetsgivare.

Varför välja Academic Work?

Intervjuguide

Intervjun är ett viktigt steg i rekryteringsprocessen. I vår intervjuguide har vi samlat våra bästa artiklar om vad du ska tänka på innan, efter och under intervjun. Lär dig mer om såväl intervjutekniker som digital rekrytering och ta del av våra bästa tips inför nästa kandidatintervju.

Onboarding

När rekryteringsprocessen är klar och ni har hittat rätt person för tjänsten är det dags för onboarding. Men vad ska du tänka på för att göra onboardingen så bra som möjligt? På den här sidan har vi samlat allting du behöver veta, oavsett om du planerar en fysisk eller digital onboardingprocess.

Så utvecklar och engagerar du dina medarbetare

Vi lägger ofta stort fokus på hur vi rekryterar rätt talanger. Men att utveckla och engagera dina medarbetare, när de väl är på plats, är minst lika viktigt. Vi har över 20 års erfarenhet av målgruppen young professionals, och vet vad de tycker är viktigt hos en arbetsgivare.

Framgångsrikt ledarskap på distans

Att leda på distans har blivit allt mer vanligt sedan pandemin. Men vad ska du tänka på för att lyckas så bra som möjligt? Här har vi samlat ett gäng tips för ett framgångsrikt ledarskap på distans.