Nöjdast kunder i branschen

Vi drivs av att få hjälpa våra kunder hitta rätt medarbetare och se våra konsulter utvecklas tillsammans med verksamheten. Sedan starten 1998 har vi fått vara med i början av snart 130 000 människors karriärer och hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor. 

Kontakta oss

Att du som kund ska känna dig fullständigt nöjd i samarbetet med oss är ett uttalat mål som alla våra medarbetare jobbar mot varje dag. Och varje år genomför Svenskt kvalitetsindex branschmätningar i kundnöjdhet som ger oss ett kvitto på vårt jobb. Denna undersökning visar att Academic Work haft nöjdast kunder i bemanningsbranschen sedan 2011.

”Det behöver påpekas att en bransch som har så här höga krav och förväntningar på sig och samtidigt har en så pass hög nöjdhet så signalerar det att företagen gör mycket rätt” säger Johan Parmler, vd Svenskt Kvalitetsindex (Pressmeddelande SKI 2018)

”Jag är enormt stolt och glad över att vi når topplaceringen för sjunde året i rad. Det här är ett bevis på att våra medarbetare gör en mycket stark insats när det kommer till att möta våra kunders förväntningar. Resultatet sporrar oss att fortsätta att vara lyhörda och att utveckla våra tjänster så att vi kan hjälpa våra kunder att nå sina mål”

Magnus Wingmark, vd Academic Work Sverige

SKI Branchmätning

Kontakta oss för företag

Är ditt företag i behov av personal? Fyll i dina uppgifter här nedan så hör vi av oss till dig och kikar på hur just ert behov av personal ser ut, oavsett om det är nu eller i framtiden.

Är du kandidat och söker jobb? Här hittar du våra lediga jobb. Har du andra frågor klicka på jobbsökande. Du kan inte söka jobb eller komma i kontakt med någon av våra rekryterare om du använder detta formulär!

Tipsa en vän!