Leadership is key

Hur attraherar du ambitiösa och talangfulla medarbetare? Hur skapar du ett employer brand som sticker ut ur mängden? I rapporten Leadership is key har vi samlat några av de viktigaste insikterna, trenderna och tipsen – som hjälper dig som ledare och ditt företag att ligga steget före i jakten på talanger.


Ladda ner


I rapporten "Leadership is key" lär du dig mer om:

 • De mest attraktiva ledaregenskaperna enligt young professionals
 • Hur du bygger ett employer brand som engagerar och skapar en känsla av tillhörighet
 • Dos and don’ts när det gäller feedback
 • Jämställdhet, mångfald och inkludering
 • Trender i arbetslivet till följd av pandemin
 • Företagskultur och varför det är viktigt
 • Den digitala arbetsplatsen

Formatet är lekfullt och infografiskt. Ta del av allt från statistik till vanliga fallgropar och globala megatrender – och se insikterna som tankeställare snarare än givna svar. Trevlig läsning!

Leadership is Key

YPAI 2020 x 4

Resultatet i årets undersökning är uppdelat i fyra rapporter med skilda fokusområden. Ladda ner rapporten i takt med att de släpps och låt dem guida dig och din organisation i att bli en än mer attraktiv arbetsgivare.

 1. De mest attraktiva arbetsgivarna: de 100 mest attraktiva arbetsgivarna i Sverige enligt young professionals.
 2. Viktigast vid valet av arbetsgivare: de viktigaste faktorerna för young professionals när de väljer arbetsgivare.
 3. Så blir du en attraktiv arbetsgivare: analys av resultaten, trender och lärdomar om hur du blir en attraktiv arbetsgivare.
 4. YPAI International: jämför resultaten från 6 olika länder, för att förstå likheter och skillander i vad som tilltalar och attraherar young professionals.

Om YPAI

Vi genomför årligen undersökningen Young Professional Attraction Index (YPAI). En undersökning i vilken vi frågar young professionals vilken arbetsgivare de helst skulle vilja jobba hos och vad som gör en arbetsgivare attraktiv. Studien syftar till att hjälpa företag och organisationer att förstå, attrahera och utveckla morgondagens arbetskraft.

Läs mer om YPAI
Tipsa en vän!