Leadership Day by Academic Work 2019

För tredje året i rad drog vi ut på ledarskapsturné. 2019 blev året då vi bestämde oss för att ta reda på hur vi som företag håller oss ständigt aktuella. Vi bjöd in några av Sveriges mest framgångsrika entreprenörer och talare för att låta oss inspireras och lära oss mer. Här hittar du the key takeaways på temat förändring och innovation.

Ta tillvara på tekniken och utveckla framtida skills

Det är inte längre en fråga om robotarna kommer att ta över våra jobb, utan när och i vilken omfattning. Vi kan inte ignorera teknikens framfart. Istället blir det allt viktigare att ta tillvara på den. Men hur gör företag för att omfamna den tekniska utvecklingen? Navid Modiri, Petter Askergren, Isabella Löwengrip och Ishtar Toualiat, talare på Leadership Day delar med sig av sina tips.

Omfamna den tekniska utvecklingen

Förändring - en förutsättning för tillväxt

Förändring är en förutsättning för företag som vill växa och utvecklas. Och medarbetarna - företagets viktigaste resurs - måste vilja vara med på resan för att den ska bli möjlig. Men hur gör företag för att skapa en förändringsbenägen organisation? Isabella Löwengrip och Ishtar Touailat, talare på Leadership Day berättar hur de ser på saken.

Skapa en förändringsbenägen organisation
Tipsa en vän!