Deltidspersonal

Deltidspersonal är en lösning för en flexiblare verksamhet vid exempelvis arbetstoppar, tillfälligt vikariebehov eller under semesterperioder. Academic Work hjälper ditt företag med både bemanning och rekrytering av deltidspersonal, så att du har rätt kompetens på plats - när du behöver det.

Kontakta oss

Varför deltidspersonal?

Deltidspersonal hjälper företaget att täcka upp vid tillfälliga arbetstoppar, kortare sjukfrånvaro och semesterperioder. Det är också ett sätt att stärka upp den ordinarie personalstyrkan när du har ett mer långsiktigt behov. Några timmar, en dag eller flera dagar varje vecka. För det är såklart så att alla personalbehov inte är heltidstjänster. Och då kan inhyrning av deltidspersonal vara både klokt och kostnadseffektivt.

Studenter som deltidsresurs

Young professionals och kanske framförallt deltidspersonal besitter den absolut färskaste kunskapen på marknaden. Kunskap vi företag är helt beroende av. Genom deltidsbemanning har ni möjlighet att möta engagerade medarbetare som kan rymma potentialen hos en framtida nyckelmedarbetare. Många företag börjar med att anlita deltidsarbetande studenter för att sedan rekrytera över studenten efter examen. Ett både smidigt och ekonomiskt sätt att rekrytera.

Vi hjälper även företag med bemanning och rekrytering till heltidstjänster.
Läs mer om heltidspersonal.

Extrapersonal med kort varsel

För dig som har korta personalbehov finns nu AW Instajobs. AW Instajobs är ett digitalt verktyg som finns tillgängligt oavsett när på dygnet ditt behov uppstår. Skapa ett konto och publicera din jobbannons i AW Instajobs nätverk, du ser vilka instajobbare som finns tillgängliga och väljer själv vem du tycker passar bäst för uppdraget. Instajobbarna studerar på högskola eller universitet, har flexibla scheman och kan rycka ut snabbt. Instajobs tar arbetsgivaransvaret och du som företag betalar bara för faktiskt arbetande timmar á 299 kr/timme*.

*Gäller uppdrag/tjänster inom tjänstemannasektorn

Skapa konto hos AW Instajobs

Vill du lära dig mer om deltidspersonal?

Behovet av personal varierar och det är inte alltid lätt att förutspå arbetstoppar och tillfälliga kompetensbehov. Academic Work har skapat en guide för att hjälpa ditt företag bli en mer flexibel verksamhet genom deltidspersonal och samtidigt tilllgodose din långsiktiga kompetensförsörjning.Guiden hjälper er att:

  • Hantera arbetstoppar & oförutsedda kompetensbehov
  • Skapa förutsättningar för work-life balance
  • Rekrytera deltidspersonal
  • Ta hand om din deltidspersonal
  • Tillgodose det långsiktiga kompetensbehovet
Ladda ner guide kring deltidspersonal
Tipsa en vän!