My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Deltidspersonal

Deltidspersonal

Deltidspersonal är en lösning för en flexiblare verksamhet vid exempelvis arbetstoppar, tillfälligt vikariebehov eller under semesterperioder. Academic Work hjälper ditt företag med både bemanning och rekrytering av deltidspersonal, så att du har rätt kompetens på plats - när du behöver det.

Kontakta oss

Varför deltidspersonal?

Deltidspersonal hjälper företaget att täcka upp vid tillfälliga arbetstoppar, kortare sjukfrånvaro och semesterperioder. Det är också ett sätt att stärka upp den ordinarie personalstyrkan när du har ett mer långsiktigt behov. Några timmar, en dag eller flera dagar varje vecka. För det är såklart så att alla personalbehov inte är heltidstjänster. Och då kan inhyrning av deltidspersonal vara både klokt och kostnadseffektivt.

Studenter som deltidsresurs

Young professionals och kanske framförallt deltidspersonal besitter den absolut färskaste kunskapen på marknaden. Kunskap vi företag är helt beroende av. Genom deltidsbemanning har ni möjlighet att möta engagerade medarbetare som kan rymma potentialen hos en framtida nyckelmedarbetare. Många företag börjar med att anlita deltidsarbetande studenter för att sedan rekrytera över studenten efter examen. Ett både smidigt och ekonomiskt sätt att rekrytera.

Vi hjälper även företag med bemanning och rekrytering till heltidstjänster.
Läs mer om heltidspersonal.

Vill du lära dig mer om deltidspersonal?

Behovet av personal varierar och det är inte alltid lätt att förutspå arbetstoppar och tillfälliga kompetensbehov. Academic Work har skapat en guide för att hjälpa ditt företag bli en mer flexibel verksamhet genom deltidspersonal och samtidigt tilllgodose din långsiktiga kompetensförsörjning.Guiden hjälper er att:

  • Hantera arbetstoppar & oförutsedda kompetensbehov
  • Skapa förutsättningar för work-life balance
  • Rekrytera deltidspersonal
  • Ta hand om din deltidspersonal
  • Tillgodose det långsiktiga kompetensbehovet

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom en dag

Är ditt företag i behov av personal? Fyll i dina uppgifter här nedan så hör vi av oss till dig och kikar på hur just ert behov av personal ser ut, oavsett om det är nu eller i framtiden. Om du vill ha snabbare hjälp, tveka inte att kontakta oss på 020-37 38 40 så hjälper vi dig direkt!

Är du kandidat och söker jobb? Här hittar du våra lediga jobb. Har du andra frågor klicka på jobbsökande. Du kan inte söka jobb eller komma i kontakt med någon av våra rekryterare om du använder detta formulär!