My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Heltidspersonal

Heltidspersonal

Är ditt företag i behov av en heltidsresurs? Oavsett om ni vill hyra in kompetens eller rekrytera en heltidsanställd på lång eller kort sikt hjälper vi er. Academic Work är experter på young professionals och har haft nöjdast kunder i branschen över 10 år i rad!

Kontakta oss
heltidspersonal

Varför heltidspersonal?

Är ditt behov av personal omfattande är det förmodligen en heltidsresurs du är i behov av, eller flera. Lite beroende på hur ert behov av personal ser ut, om det är lång- eller kortsiktigt kan ni välja på att hyra in personal eller själva anställa och enbart låta oss ta hand om rekryteringsprocessen. Oavsett vilken lösning ni väljer hjälper vi er med hela rekryteringsprocessen och ni kan fokusera på kärnverksamheten medan vi säkerställer att du får rätt kandidat på plats, detta genom en kompetensbaserad rekryteringsprocess. När processen är avslutad har du stärkt upp din personalstyrka med en young professional som är i starten av sin karriär, något som kommer med mycket positivt.

Deltidspersonal

Naturligtvis så är inte alla personalbehov heltidstjänster. Därför hjälper vi även företag med deltidspersonal. Deltidspersonal hjälper företaget att täcka upp vid tillfälliga arbetstoppar, kortare sjukfrånvaro och semesterperioder. Det är också ett sätt att stärka upp den ordinarie personalstyrkan när du har ett mer långsiktigt behov. Några timmar, en dag eller flera dagar varje vecka. Inhyrning av deltidspersonal kan vara både klokt och kostnadseffektivt.

young professionals

Young professionals som heltidsresurs

Young professionals är studenter och akademiker i början av karriären. Sedan starten 1998 har vi byggt en stark relation till målgruppen och lärt känna dem väl, och har idag ett stort nätverk med kandidater. En young professional är en person som är både nyfiken, driven och målmedveten. En ovärderlig tillgång i dagens snabbföränderliga klimat. Att stärka upp sin personalstyrka med en young professional är även en investering för framtiden, det är ju de som kommer att ta vid när nästa generation går i pension. Det är också de som har den nyaste kunskapen på marknaden, något som är en stor tillgång på många företag.

Varje år genomför Academic Work undersökningen Young Professional Attraction Index (YPAI) tillsammans med Kantar. Syftet med undersökningen är att hjälpa arbetsgivare att förstå vad young professionals värderar hos en framtida arbetsgivare. Ta del av resultaten från YPAI 2021 här.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom en dag

Är ditt företag i behov av personal? Fyll i dina uppgifter här nedan så hör vi av oss till dig och kikar på hur just ert behov av personal ser ut, oavsett om det är nu eller i framtiden. Om du vill ha snabbare hjälp, tveka inte att kontakta oss på 020-37 38 40 så hjälper vi dig direkt!

Är du kandidat och söker jobb? Här hittar du våra lediga jobb. Har du andra frågor klicka på jobbsökande. Du kan inte söka jobb eller komma i kontakt med någon av våra rekryterare om du använder detta formulär!