Partnerskapsprogram

Kompetensbristen inom IT väntas uppnå 70 000 vakanser år 2022 (IT&Telekomföretagen, 2017). Bristen på kvalificerad kompetens är en av de primära faktorerna som håller tillbaka tillväxten inom IT-sektorn. Via Academic Work och vårt systerbolag AW Academy hjälper vi företag att växa, trots den enorma efterfrågan och konkurrens som råder om kompetens. Tillsammans med våra samarbetspartners utformar vi intensivutbildningar för företag som idag sitter och rekryterar ur samma begränsade målgrupp av människor.

Kontakta oss

Hur fungerar AW Academy?

Academic Work hjälper er rekrytera personal med den kompetens som krävs, för att sedan erbjuda såväl utbildning och certifiering inom de plattformar våra samarbetspartners levererar. Utbildningen tas fram och ges av vårt systerbolag AW Academy. På så sätt får företag tillgång till skräddarsydd kompetens inom områden där det annars kan vara svårt att hitta medarbetare. Du som företag hyr till en början in kompetensen men har sedan möjlighet att överrekrytera konsulten utan kostnad.

Vi lanserar kontinuerligt nya program och skräddarsydda utbildningar. Saknar du er plattform på listan nedan? Kontakta oss!

AW Academy for Salesforce

Sedan 2018 har vi utbildat konsulter inom världens ledande SaaS-plattform för CRM. Utbildningen är en uppskattad kanal för rekrytering för såväl partnerbolag till Salesforce, som användare av plattformen. AW Academy samarbetar med bland andra Fluido kring utbildning på plattformen.

Under en 12 veckor lång utbildning får våra konsulter lära sig om CRM och marknadsterminologi på både strategisk och praktisk nivå. Utbildningen ger teknisk grund inom såväl IT-arkitektur, som programmering (Apex) och utbildningen innehåller tre erkända certifieringar.

Salesforce logo

Utbildningens certifieringar:

  • Salesforce Administrator
  • Sales Cloud Consultant
  • Marketing Cloud Email Specialist
  • Marketing Cloud Administrator

Service Management AW Academy

För processer inom IT, HR och kundtjänst är ServiceNow den ledande plattformen för automatisering och effektivisering. Sedan 2017 har vi tillsammans med ProCori SMC utbildat konsulter som tack vare sin kompetens gör arbetet enklare och roligare för hundratusentals medarbetare på företag i hela Norden. Utbildningen pågår under 12 veckor och ger konsulterna praktiska kunskaper inom IT, avancerad konfiguration på Now-plattformen och rollen som IT-konsult. Under utbildningen tar konsulterna bland annat två certifieringar.


enter image description here


Utbildningens certifieringar:

  • ServiceNow Fundamentals
  • ITIL Foundation

Vi skräddarsyr program efter ditt företags behov. Sedan starten har över 1000 konsulter examinerats via AW Academys Accelerated Learning Programs i Sverige och Finland. AW Academy erbjuder företagsspecifika klasser för dig som vill skräddarsy ett program efter ert specifika behov. På bara tolv veckor utbildas konsulter till produktiva medarbetare som kan bidra i verksamheten från första arbetsdagen. Detta tack vare praktiskt lärande i högt tempo, samarbeten i team och ständig feedback.

Kontakta oss

Vill ni ha mer information om våra partnerskapsprogram och möjligheten att rekrytera kompetens från något av dessa program? Kontakta oss idag via formuläret nedan.

Tipsa en vän!