Rekrytering för kundtjänst - Kundservicemedarbetare

Kundservice är ditt företags ansikte och röst utåt. Det gör funktionen till en viktig del av organisationen. Många företag värderar kundupplevelsen högt – kanske till och med högre idag än tidigare. I linje för att leverera förstklassig service blir det avgörande för företag att attrahera och motivera kompetent kundtjänstpersonal.

Rekrytering inom kundtjänst? Kontakta oss!

Som rekryterings- och bemanningsföretag hjälper vi dig rekrytera för både längre och kortare perioder samt till både heltid- och deltidstjänster inom kundtjänst.

Rekrytering till kundtjänst

Academic Work har lång erfarenhet av att rekrytera kundtjänstspecialister till olika roller. För vår målgrupp, young professionals, studenter och akademiker i början på karriären är kundservice ett perfekt första steg i karriären.

Kundtjänst är ett kompetensområde där behovet av personal kan variera över tid. Har du och ditt företag stort personalbehov under kortare perioder, exempelvis kring jul, semestertider eller försäljningsdagar som Black Friday? Då kan det vara bra att hyra in personal just dessa hektiska perioder, ”Hyr först, rekrytera sen”. Vi hjälper dig även med bemanning till kundtjänst.

Varför Academic Work vid rekrytering till kundtjänst?

Om du bestämmer dig för att samarbeta med oss som rekryteringsföretag för att utöka er kundtjänst kan du känna dig trygg med att vi alltid följer en rekryteringsprocess anpassad efter era behov. Processen kräver endast ditt engagemang när det är dags att bestämma vem du tycker passar bäst för tjänsten, utifrån ett noga förhandsgranskat urval av kandidater.

Några tjänster vi ofta rekryterar till inom kundtjänst:

  • Kundtjänstagent
  • Kundtjänstchef
  • Receptionist
  • Callcenterpersonal
  • Chattagent
  • Kundservicespecialist

Callcenter, chatt eller personlig kundtjänst?

Digitaliseringen påverkar även kundservicebranschen. Kundservice kontaktas i flera olika kanaler – och kunderna förväntar sig snabba svar. Samtidigt har efterfrågan på personlig service, öga mot öga, också ökat. Vi hjälper dig rekrytera till olika kundtjänstroller, online som offline, i både butik eller kontor.

Vi hjälper dig även med rekrytering till kontor eller rekrytering inom administration!

Har du behov av att rekrytera nya stjärnor till din kundtjänst?

Kontakta oss via formuläret nedan så hjälper vi dig!
Tipsa en vän!