My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
academicwork/rekrytering

Rekrytering till statlig verksamhet

Nu kan du som jobbar inom statlig myndighet avropa rekryteringstjänster från oss på Academic Work, i enlighet med Kammarkollegiets nya ramavtal där vi är avtalspart. Vi är Sveriges största rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, har över 20 års erfarenhet i branschen och använder oss av den främsta rekryteringsmetoden på marknaden. Det är så vi lyckas och du som kund får rätt person, på rätt plats.

Kontakta oss

När passar rekrytering som lösning på ditt kompetensbehov?

Rekrytering passar när ditt behov av personal är långsiktigt. Kanske har du också svårt att avgöra vilken kompetens det är ni söker eller saknar den tid som krävs för att genomföra en rekryteringsprocess. Våra rekryterare hjälper er genomföra hela rekryteringsprocessen från kravprofil fram till anställning och ger er tillgång till vårt nätverk. Vi garanterar en kvalitetssäkrad process som ger dig trygghet att rätt person för tjänsten presenteras.

Vilka statliga verksamheter omfattas av avtalet?

De allra flesta myndigheter omfattas av Kammarkollegiets nya ramavtal för rekryteringstjänster, både statliga förvaltningar och svenska utlandsmyndigheter. Undantag gäller för kommuner och landsting, som inte innefattas av avtalet.

Spara tid och hitta rätt

Att rekrytera personal har aldrig varit svårare än vad det är idag. För att få tag på de främsta kandidaterna på marknaden krävs tid, engagemang och kunskap. För att lyckas krävs också långsiktighet, lika mycket tid på de kandidater som är intressanta just nu bör läggas på de kandidater som kan bli intressanta längre fram. Vi hjälper dig hitta rätt kompetens och låter dig fokusera på din kärnverksamhet.Kunniga rekryterare och kompetensbaserad rekrytering

Det är våra kunniga rekryteringskonsulter som gör oss unika. De brinner för att göra det lilla extra ännu lite bättre, för att du som kund ska vara hundra procent nöjd. De besitter kompetens inom våra olika kompetensområden och har följt en gedigen utbildningsplan för att säkerställa hög kompetensnivå. För att garantera högsta kvalitet för såväl arbetsgivare som jobbsökande använder vi oss av en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Metoden fokuserar på de personliga kompetenser som tjänsten kräver och vi genomför såväl djupintervjuer som arbetspsykologiska tester för att hitta rätt person för tjänsten.

Vi hjälper till med rekrytering inom en mängd olika kompetensområden.

Allt från ekonomi och teknik till kundtjänst och marknadsföring. Välj ett område i listan nedan för att läsa mer om hur vi hjälper dig!
Välj områdeexpand_more