Rekryteringsföretag

Att ha rätt medarbetare på rätt plats är en avgörande faktor för dagens arbetsgivare samtidigt som konkurrensen om de riktigt duktiga hårdnar. Vi är Sveriges största rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, har över 20 års erfarenhet i branschen och använder oss av den främsta rekryteringsmetoden på marknaden. Det är så vi lyckas och du som kund får rätt person, på rätt plats.

Kontakta oss

Vad är ett rekryteringsföretag?

Ett rekryteringsföretag hjälper dig att hitta och attrahera rätt personal till ditt företag. Kanske har du svårt att avgöra vilken kompetens det är ni söker eller saknar den tid som krävs för att genomföra en rekryteringsprocess. Vi på Academic Work hjälper er genomföra hela rekryteringsprocessen från kravprofil fram till anställning och ger er tillgång till vårt nätverk. Vi är ett rekryteringsföretag med många års erfarenhet inom rekrytering och garanterar en kvalitetssäkrad process - för att ge dig trygghet att rätt person för tjänsten presenteras.

Spara tid med ett rekryteringsföretag

Att rekrytera personal har aldrig varit svårare än vad det är idag. För attrahera och identifiera de främsta kandidaterna på marknaden krävs tid, engagemang och kunskap. För att lyckas krävs också långsiktighet, lika mycket tid på de kandidater som är intressanta just nu bör läggas på de kandidater som kan bli intressanta längre fram. Academic Work är ett rekryteringsföretag som hjälper dig hitta rätt kompetens och låter dig fokusera på din kärnverksamhet.


Kompetensbaserad rekrytering

Det är våra kompetenta rekryteringskonsulter som gör oss unika. De brinner för att göra det lilla extra ännu lite bättre, för att du som kund ska kunna växa med rätt kompetens. De är experter inom sina respektive kompetensområden och har följt en gedigen utbildningsplan för att säkerställa hög kompetensnivå. För att garantera högsta kvalitet för såväl arbetsgivare som jobbsökande använder vi oss av en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Metoden fokuserar på de personliga kompetenser som tjänsten kräver och vi genomför såväl djupintervjuer som arbetspsykologiska tester för att hitta rätt person för tjänsten. Vi påbörjar alltid en ny process för varje enskilt uppdrag och marknadsför sedan tjänsten i vårt unika nätverk av young professionals.

Har du frågor och funderingar kring rekrytering?

Vad är egentligen rekrytering? och Vad påverkar prissättningen på en rekrytering?

Vi besvarar de vanligaste frågorna om rekrytering!

Vanliga frågor om rekrytering

Sveriges största rekryteringsföretag

Academic Work är Sveriges största bemannings- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn med kontor runt om i hela Sverige. Vi hjälper företag hitta rätt personal från Luleå i norr till Malmö i söder. Välj ett kontor i listan för mer information eller kontakta oss via formuläret nedan!

Tipsa en vän!