Ta tillvara på tekniken och utveckla framtida skills

Det är inte en fråga om robotarna kommer att ta över våra jobb, utan när och i vilken omfattning. Det säger Ishtar Touailat, en av talarna på Leadership Day by Academic Work som betonar att det blir allt viktigare att ta vara på tekniken, anpassa oss efter den och “återuppfinna oss själva”. Lättare sagt än gjort! Hur ska företag agera för att omfamna den tekniska utvecklingen?

”Det är enkelt att bedriva verksamhet där alla tycker samma sak, där inga friktioner finns – men mångfald ger oss olika perspektiv som vi kan ha stor nytta av i exempelvis problemlösning”

Det säger Ishtar Touailat när hon uppmuntrar företag att prioritera sina medarbetare och aktivt arbeta med mångfald. Hon menar att det är tillfällena då vi stöter på friktion som vi utvecklas. Utvecklas måste företag om de vill fortsätta vara aktuella på arbetsmarknaden, men hur gör vi? Vilken kompetens behövs? Och hur kan vi dra nytta av andra aktörer som kommit längre i den tekniska utvecklingen?

Ladda ner vår artikel för att få mer svar kring att "Ta tillvara på tekniken och utveckla framtida skills". Den baseras på insikter och tankar från Ishtar Touailat, Isabella Löwengrip, Navid Modiri och Petter Askergren från Leadership Day 2019.

Ladda ner

Det här formuläret accepterar inte e-postadresser från gratis eller privata e-posttjänster. Använd e-postadressen till din företagsmail.

Uppgifterna du lämnar kommer hanteras av Academic Work och användas för att vidare kunna kommunicera med dig genom riktade epostutskick och inbjudningar till relevanta event. För mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter, läs vår Privacy Policy


Tipsa en vän!