My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
AW-Academy-people_1920x1080_039.jpg
Nyheter

3 anledningar varför du ska lära dig Pegaplattformen

IT-branschen är en innovativ och oändlig bransch som erbjuder ett brett utbud av jobb, projekt och möjligheter. Som IT-konsult blir man aldrig uttråkad, inte ens om tio år. Kanske har du funderat på att ta nästa steg in i IT-branschen, men inte vågat? Don’t worry, we’ve got you covered! Pegaplattformen är den perfekta och roliga vägen till din nya IT-karriär!

Vad är Pega?

Pegaplattformen är en molntjänst baserad på Java som hanterar kundrelationer (CRM) med många specialfunktioner. Dessa innovativa funktioner gör Pega till ett IT-verktyg som gör mirakel för att lättare möta företagens behov. Målet med Pega är att optimera processer, minska komplexiteten och lösa digitala problem snabbare för företag. Men målet är också att enkelt kunna bemästra den digitala övergången för företagens affärsmodeller.

Topp 3 bästa anledningarna till varför du borde lära dig Pegaplattformen

1 – Du behöver inga avancerade förkunskaper inom programmering

Har du ingen kunskap inom programmering? Ingen fara, för Pegaplattformen är den enkla och perfekta vägen in i den smarta och innovativa IT-världen. Pegaplattformen fungerar nämligen utan kod, med andra ord kan alla uppgifter bearbetas genom att använda färdiga byggstenar. Föreställ dig bara en färgglad byggsats med massor av legoklossar. Byggplanen finns där och man kan bygga oändligt många figurer med legoklossarna. Detta är därför den perfekta språngbrädan för din nya karriär inom IT

2 – Du kommer aldrig känna dig uttråkad på jobbet

Pegaplattformen är en mjukvara som konstant lever! Det är en plattform som ständigt utvecklas och nya funktioner tillkommer varje år. Dessutom har många lovande områden som artificiell intelligens (AI) och automationslogik länge varit en del av Pegaplattformen. Som Pega-konsult arbetar du hela tiden med framtidens teknologier i stora kundprojekt. Men det speciella med denna plattform är alla oändliga funktioner, vilket gör det dubbelt så roligt att jobba med Pega.

3 - Pega gör dig het på arbetsmarknaden

Ingen plattform är lika het som Pega. Enkla digitala lösningar och automatiserade affärsprocesser är vad företagen idag vill ha, vilket gör att efterfrågan på implementering av Pegaplattformen vid stora kundprojekt växer och växer och växer. Trots det stora affärsbehovet råder det samtidigt kompetensbrist på Pega-konsulter, inte bara i Sverige utan i hela Europa. Kompetensbristen har lett till att många stora konsultföretag jagar Pega-konsulter runt om i världen, vilket betyder att Pega-konsulter är heta både i Sverige och internationellt.

Ta steget och bli Pega-konsult på 12 veckor

Låter detta intressant? Ta steget redan idag och sök till vårt 12 veckorsprogram där du får lära dig allt om Pegaplattformen. Efter examen väntar en IT-karriär som konsult hos Virtusa.

Nyheter