CV-mall

Ett grundläggande tips är att ditt CV ska vara lättöverskådligt och snabbt kunna ge en bild av dina kompetenser och erfarenheter. Ta hjälp av vår CV mall och tips på hur du kan tänka när du ska skriva ditt CV.

Ladda ner vår CV-mall

Använda CV-mallen

Vår CV-mall kan du använda rakt av eller som inspiration när du skriver ditt eget CV. I mallen ger vi exempel på hur du kan beskriva en tjänst, utbildning, merit samt annan information om dig som kan vara värdefull. Klicka på den del av texten du vill ändra och skriv vad just du gjort och kan. Vill du länka till din hemsida eller Linkedin-sida? Högerklicka på Hemsida/Linkedin (under kontakt) och välj Redigera hyperlänk. Alla delar av mallen kan ändras, fyllas på eller tas bort.

CV mall

CV-tips

Ditt CV ska vara bra strukturerat och snabbt ge rekryteraren en överblick av vad du gjort och vad du kan. Dela upp ditt CV i tydliga rubriker som Arbetslivserfarenhet och Utbildning och se till att allt är uppställt i omvänd kronologisk ordning, det vill säga med dina senaste erfarenheter först. Tänk på att läsa igenom ditt CV en extra gång för att undvika onödiga stavfel.

Fler CV-tips

Skillnaden mellan CV & personligt brev

I ditt CV presenterar du din utbildning och arbetslivserfarenhet, medan du i det personliga brevet ska berätta varför du söker jobbet och varför just du är som klippt och skuren för det. Låt oss guida dig i 5 enkla steg – till ett vinnande personligt brev!

Läs mer om att skriva personligt brev
Tipsa en vän!