CV-mall

Ett grundläggande tips är att ditt CV ska vara lättöverskådligt och snabbt kunna ge en bild av dina kompetenser och erfarenheter. Men vad ska ett CV egentligen innehålla? Och hur ska det vara uppbyggt? Ta hjälp av vår CV-mall och ta del av tips som ökar dina chanser att få drömjobbet!

Ladda ner vår CV-mall

Använda CV-mallen

Vår CV-mall kan du använda rakt av eller som inspiration när du skriver ditt eget CV. I mallen ger vi exempel på hur du kan beskriva en tjänst, utbildning, merit samt annan information om dig som kan vara värdefull. Klicka på den del av texten du vill ändra och skriv vad just du gjort och kan. Vill du länka till din hemsida eller Linkedin-sida? Högerklicka på Hemsida/Linkedin (under kontakt) och välj Redigera hyperlänk. Alla delar av mallen kan ändras, fyllas på eller tas bort.

CV mall

Vad är skillnaden mellan ett CV och ett personligt brev?

I ditt CV presenterar du din utbildning och arbetslivserfarenhet. Det ger rekryteraren en bild över dig, dina kunskaper och erfarenheter. I det personliga brevet, däremot, ska du berätta varför du söker den specifika tjänsten och varför just du är som klippt och skuren för den. Här gäller det att motivera och lyfta fram dina styrkor. Känner du dig osäker på vilka delar ditt CV och personliga brev ska innehåll? Oroa dig inte! Ta del av våra två guider nedan – där har vi samlar det viktigaste du behöver veta.

Skriva CV

Vad är viktigt att tänka på när du skriver CV? Och hur långt ska det vara? Läs vår guide för hur du skriver ett CV och låt oss guida dig rätt.

Skriva personligt brev

Att skriva ett personligt brev kan vara klurigt. Ta del av vår guide och ladda ner vår mall för personligt brev – och kom igång redan idag!

Tipsa en vän!