lager logistik jobb

Karriär och jobb inom lager och logistik

Academic Work har i över 20 år hjälpt young professionals, studenter och akademiker i början på karriären, att starta upp och bygga sina karriärer. Vi har hittills hjälpt över 160 000 människor till jobb inom bland annat lager och logistik, om det så gäller spedition, orderadministration, transport, supply chain eller orderplock. Lager och logistik är ett område många jobbar inom vid sidan av sina studier och är ett utmärkt första steg för en karriär inom eller via Academic Work. Vi är din karriärpartner och hjälper dig från det första deltidsjobbet, till det första jobbet efter examen och vidare till nästa steg i karriären.

Lediga jobb inom lager och logistik
872

Antalet konsulter inom lager & logistik 2021.

80

Antalet rekryteringar inom lager & logistik 2021.

604

Så många jobbade extra inom lager & logistik 2021.

lager logistik jobb

Din karriärpartner inom lager och logistik

Vi på Academic Work vill se dig prova på olika roller, utvecklas, samla erfarenheter och knyta värdefulla kontakter. Som din karriärpartner hjälper vi dig ta nästa steg i karriären vare sig du är student, nyexaminerad eller har några år i arbetslivet. Många väljer att jobba inom lager och logistik redan vid sidan av studierna – dels för att tjäna extra pengar och dels för att tidigt göra karriär. Studenter som arbetar inom lager och logistik hos oss får ofta ett deltidsjobb eller heltidsjobb senare hos samma kund eller hos något av de många företag vi samarbetar med.

Roller som logistiker, transportplanerare, orderplockare, terminalarbetare och speditör är bara några exmempel på vanliga lager-och logistikroller hos oss.

jobb lager logistik

Konsult inom lager och logistik

Att vara konsult på Academic Work inom lager och logistik innebär att du har möjlighet att arbeta vid sidan av dina studier i varierande roller hos ett av de många företag vi samarbetar med inom fältet. Det är en chans för dig att dels testa på olika roller inom branschen, dels bygga upp ett nätverk som kommer vara värdefullt i din fortsatta karriär. Vi på Academic Work samarbetar med cirka 180 företag inom lager och logistik. Samtidigt som vi förser dem med nya kollegor och kompetens, hjälper vi dig till jobb och nya utmaningar.

På Academic Work tar vi din trivsel på största allvar och din anställning regleras naturligtvis av ett kollektivavtal. Som konsult får du en konsultchef som stöttar dig i din roll och på ditt konsultuppdrag. Som deltids- och heltidskonsult inom lager och logistik får du dessutom möjlighet att göra olika gruppaktiviteter såsom utbildning- och inspirationsevent hos Academic Work men även gruppstärkande aktiviteter tillsammans med dina kollegor och din konsultchef.

Varför jobba inom lager och logistik?

  • Jobbar du på lager som till exempel lagerarbetare har du möjlighet att få inblick i hela varuflödet, från leverantör till slutkund. Det är kunskaper du har nytta av oavsett vilket företag eller i vilken roll du kommer arbeta inom i framtiden.

  • Som konsult inom lager och logistik har du möjlighet att skaffa dig värdefulla referenser för din fortsatta karriär – oavsett om det handlat om ett extrajobb eller ditt första heltidsjobb.
jobb lager logistik

Student? Extrajobba inom lager och logistik

Är du student är ett extrajobb inom lager och logistik perfekt för att hjälpa dig finansiera dina studier. Du arbetar dessutom hos företag som är redo att vara flexibla och anpassa sig efter din tillgänglighet. För dig som är student och konsult hos oss på Academic Work erbjuder vi dessutom nätverksträffar och branschspecifika föreläsningar på våra kontor runt om i landet.