My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
lager logistik jobb

Karriär och jobb inom lager och logistik

Söker du ett heltidsjobb med varierande arbetsuppgifter? Eller är du student och är intresserad av ett meriterande extrajobb? Då kan ett arbete inom lager eller logistik vara någonting för dig! Detta utgör en viktig och central funktion på många företag, och som medarbetare utgör du en viktig del i deras verksamhet.

Lediga jobb

Din karriärpartner inom lager och logistik

En lovande karriär och möjligheten att utvecklas på både ett personligt och professionellt plan är viktiga faktorer när du letar ett nytt arbete. Lager och logistik är ett brett område som innefattar allt från spedition och orderadministration till transport, supply chain och orderplock. Vi har försett över 170 000 young professionals med jobb sedan starten 1998 och som din karriärpartner hjälper vi dig ta nästa steg i karriären – oavsett om du är student, nyexaminerad eller redan har några års erfarenhet.

Få jobbtips direkt i inkorgen

Vill du helst jobba inom supply chain? Eller föredrar du ett arbete inom exempelvis transport eller spedition? Vi erbjuder flera olika roller till en rad olika företag och branscher. Skapa en skräddarsydd jobbevakning hos oss redan idag och bli uppdaterad när nya tjänster som matchar din profil dyker upp!

jobb lager logistik

Konsult inom lager och logistik

Kom i kontakt med spännande företag och branscher

Att vara konsult inom lager och logistik på Academic Work innebär att du har möjlighet att arbeta i varierande roller hos ett av många företag vi samarbetar med. Det är en chans för dig att dels testa på olika roller, dels bygga upp ett nätverk som kommer vara värdefullt i din fortsatta karriär. Vi samarbetar med cirka 180 arbetsgivare inom lager och logistik. Samtidigt som vi förser dem med nya kollegor och kompetens, hjälper vi dig till jobb och nya utmaningar. När du arbetar som konsult är du anställd av Academic Work, med möjlighet att på sikt bli överrekryterad till företaget.

Du får en konsultchef som stöttar och coachar

När du väljer oss har du en trygg arbetsgivare i ryggen, och får tillgång till ett stort kontaktnät. Som konsult på Academic Work har du en dedikerad konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden och hjälper dig ta dig närmare dina karriärmål. Konsultchefens uppgift är att finnas till hands rörande frågor om din anställning, hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll och säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Vanliga roller inom lager och logistik

  • Lagerarbetare
  • Leverantörssamordnare
  • Logistiksamordnare
  • Medarbetare inom frakt och orderplock
  • Produktionsplanerare
  • Servicekoordinator
  • Speditör
  • Terminalarbetare
  • Transportplanerare

Bli direktrekryterad

Utöver att erbjuda konsultuppdrag rekryterar vi även direkt till företag och hjälper då till med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Det innebär att det är våra rekryterare som håller intervjuer, genomför tester och tar referenser. Därefter presenteras du för arbetsgivaren och om du erbjuds tjänsten sker löneförhandling och avtalsskrivning direkt med företaget. Skulle du inte gå vidare i en rekryteringsprocess finns vi till hands och som din karriärpartner kan vi tipsa om andra spännande tjänster att söka.

jobb lager logistik

Extrajobba inom lager och logistik

Är du student? Många väljer ett lager-jobb redan vid sidan av studierna – dels för att tjäna extra pengar och dels för att tidigt göra karriär. Som lagerarbetare har du möjlighet att få inblick i hela varuflödet, från leverantör till slutkund. Det är kunskaper du har nytta av, oavsett på vilket företag eller i vilken roll du kommer arbeta i framtiden. Du arbetar dessutom hos företag som är redo att vara flexibla och anpassa sig efter din tillgänglighet. Ett extrajobb leder ofta till ett deltidsjobb eller heltidsjobb hos samma kund eller hos något av de många företag vi samarbetar med.