My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Jobbsökande Jönköping

Academic Work Jönköping

Är du och ditt företag i behov av personal? Eller söker du jobb i Jönköping och är nyfiken på hur vi kan hjälpa till? Academic Work är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har funnits på plats i Jönköping i över 10 år. Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakt för företag

Rätt person till rätt plats

År 2011 flyttade Academic Work in i kontorshotellet Science Park i Jönköping. Här arbetar engagerade medarbetare med att hjälpa företag rekrytera rätt kompetens, till rätt plats. Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag nischade mot young professionals – studenter och akademiker i början av karriären. I nära samarbete med universitet och högskolor har vi byggt en stark relation till målgruppen och har idag ett unikt digitalt nätverk av kandidater.

Vårt erbjudande

Rekrytering i Jönköping

För att du som arbetsgivare ska kunna utvecklas och konkurrera på dagens tuffa arbetsmarknad krävs att du har rätt kompetens på rätt plats. Vi på Academic Work hjälper dig med din rekrytering. Våra erfarna rekryterare guidar dig genom hela rekryteringsprocessen, och låter dig fokusera på din kärnverksamhet. Läs mer om vår rekryteringslösning här.

Bemanning i Jönköping

Bemanning är en flexibel lösning som passar vid mer kortsiktiga personalbehov. Bemanning innebär att ditt företag hyr in kompetens och personal vid behov, exempelvis vid arbetstoppar, organisationsförändringar eller vid vikariebehov. Läs mer om vår bemanningslösning här.

Här finns vi

Academic Work Jönköping hittar du på 6:e våningen i kontorshotellet i Science Park. Om du inte visste det sedan innan, kommer du troligtvis inse väl i hissen att detta tidigare varit ett gammalt sjukhus i Jönköping – därav de enorma hissarna. Tar du bussen hit stiger du av vid hållplats Högskolan eller Lasarettsparken. Vi sitter i Entré C och du behöver gå genom entrén till Folktandvården för att komma hit. Ring på porttelefonen när du är framme, så kommer vi och öppnar.

Telefon: 08-562 448 00

Adress: Science Park Jönköping, Gjuterigatan 9 (6 tr), 553 18 Jönköping

Öppettider: Mån-fre 8-17
"
Alla kontor i Sverigeexpand_more
AW_image16_1200x600px.jpg

Jobbsökande? Kickstarta karriären här

Till artikeln