My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
academicwork/youngprofessionals

Home of the young professionals

Young professionals, studenter och akademiker i början av sina karriärer, är vår nisch och vårt kompetensområde. Vi har ägnat över 20 år åt att lära känna målgruppen, och vet att de utgör en viktig investering för framtiden. Med fler än 170 000 förmedlade jobb sedan starten 1998, över 10 000 konsultmöten och över 5 000 respondenter i vår undersökning: Young Professional Attraction Index, är vi fast övertygade när vi säger att Academic Work är home of the young professionals.

Kontakta oss
young professionals

Young professionals – en investering för framtiden

Young professionals utgör en viktig investering för framtiden. Det är ju dessa som kommer ta vid när nästa generation går i pension. Dessutom är young professionals nya i arbetslivet, har stora ambitioner och aktuell kunskap om branschen – vilket gör dem till en stor tillgång för många företag.

Vi inspireras av young professionals vilja att ständigt utvecklas och samla nya erfarenheter. Det är just därför vi bryr oss om mer än enbart CV:t i vår rekryteringsprocess. Motivation, engagemang och ambition är minst lika viktigt som arbetslivserfarenhet, och genom att ta hänsyn till det under rekryteringsprocessen kan vi säkerställa att hitta den perfekta matchen till ditt företag!

Definitionen young professional har ingenting med ålder att göra, utan är ett uttryck vi på Academic Work använder för att beskriva någon som är ny i arbetslivet.

Vi förser er med rätt kompetens

Tack vare vårt breda nätverk och vår kunskap om målgruppen young professionals förser vi er med den kompetens ni behöver, oavsett om det gäller bemanning eller rekrytering. Om kompetensen inte finns på marknaden utbildar vi ny genom Academic Work Academy. Vi hjälper er helt enkelt hitta den bästa lösningen – utefter era behov och önskemål.

Här kan du läsa mer om våra olika tjänster!

Young Professional Attraction Index

För att hjälpa arbetsgivare att förstå och bygga starkare relationer med young professionals genomför Academic Work tillsammans med Kantar en årlig undersökning. Young Professional Attraction Index (YPAI) syftar till att kartlägga vad studenter och akademiker i början av karriären värderar hos en framtida arbetsgivare.