Home of the young professionals

Young professionals, studenter och akademiker i början av sina karriärer är vår nisch och vårt kompetensområde. I över 20 år har vi ägnat mer tid än någon annan i branschen åt att lära känna denna målgrupp. Med fler än 140 000 förmedlade jobb sedan starten 1998, över 10 000 konsultmöten och över 6000 respondenter i vår undersökning: Young Professional Attraction Index, är vi fast övertygade när vi säger att Academic Work är home of the young professionals.

Kontakta oss
140K
Sedan starten 1998 har fler än 140 000 young professionals fått jobb via Academic Work.
10K
Varje år gör våra konsultchefer över 10 000 konsultmöten.
6K
Över 6000 young professionals medverkade i vår undersökning YPAI.

En investering för framtiden

Studenter och akademiker utgör en viktig investering för framtiden. Det är ju de som kommer att ta vid när nästa generation går i pension. Det är också de som har färsk kunskap och i kombination med deras driv, ambition och nyfikenhet är de en stor tillgång på många företag.

Young professionals är nya i arbetslivet och står antingen precis i början av karriären med en nyförvärvad examen och uppdaterad kunskap, alternativt jobbat några år och hunnit skaffa sig erfarenhet inom området. Efter examen bidrar young professionals med aktuell kunskap om branschen, ofta tillsammans med stora ambitioner, vilket gör dem till en viktig investering för framtiden för alla arbetsgivare på marknaden. Definitionen young professionals har ingenting med ålder att göra utan är ett uttryck vi på Academic Work använder för att beskriva någon som är ny i arbetslivet.

Young Professional Attraction Index

För att hjälpa arbetsgivare att förstå och bygga starkare relationer med young professionals genomför Academic Work tillsammans med Kantar Sifo en årlig undersökning. Young Professional Attraction Index (YPAI) syftar till att kartlägga vad studenter och akademiker i början av karriären värderar hos en framtida arbetsgivare.

YPAI
Tipsa en vän!