My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Rekryteringsföretag Borlänge

Academic Work Borlänge

Söker du jobb i Borlänge? Eller vill du stärka upp ditt företag med ny kompetens? Academic Work är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med över 20 års erfarenhet i branschen. Sedan starten 1998 har vi förmedlat över 160 000 jobb till young professionals – studenter och akademiker i början av karriären – och försett våra kunder med lika många nya kollegor.

Kontakt för företag

Expertis inom över 15 affärsområden

I Borlänge finns goda förutsättningar för företag som vill växa och utvecklas. Näringslivet har länge dominerats av stora industrier, men på senare år har arbetsmarknaden även vuxit inom områden som handel och IT. Idag är staden en viktig knytpunkt för näringslivet i Dalarna. 2018 slog vi upp portarna till vårt kontor i Borlänge, och ända sedan dess har vi hjälpt företag i staden att hitta och attrahera rätt kompetens. Våra rekryterare är experter inom sina respektive kompetensområden och strävar alltid efter att du som kund ska bli hundra procent nöjd. Vi hjälper dig hitta personal inom över 15 olika affärsområden, bland annat IT, teknik, ekonomi, lager/logistik och försäljning.

Våra tjänster

Rekrytering i Borlänge

För att du och ditt företag ska kunna utvecklas och konkurrera på dagens tuffa arbetsmarknad krävs att ni har rätt kompetens på plats. När ni väljer Academic Work som samarbetspartner kan ni känna er trygga med att vi hjälper till genom hela rekryteringsprocessen, från A till Ö. Läs mer om fördelarna med rekrytering här.

Bemanning i Borlänge

Bemanning innebär att ditt företag hyr in kompetens och personal vid behov, exempelvis arbetstoppar, organisationsförändringar, vikariebehov eller andra typer av händelser. Det är en flexibel lösning som ger er maximal trygghet. Läs mer om fördelarna med bemanning här.

Hitta till oss

Academic Work Borlänge hittar du i köpcentret Kupolen, bara några minuters gångväg från Borlänge Centralstation. Kupolen är det största köpcentret i Dalarna och rymmer ca 100 butiker, restauranger och kontor. Vår ingång ligger precis bredvid Subway, därifrån tar du hissen upp till fjärde våningen. Varmt välkommen!

Telefon: 08-562 448 00

Adress: Kupolen 53, 781 70 Borlänge

Öppettider:
  • Mån-fre 8-17
  • Telefon sommartid: Mån-fre 9-15
"
Alla kontor i Sverigeexpand_more
AW_image16_1200x600px.jpg

Jobbsökande i Borlänge? Så söker du jobb

Till artikeln