Bemannings- och rekryteringsföretag i Borlänge

Är du och ditt företag i behov av personal? Eller söker du jobb i Borlänge och är nyfiken på hur vi kan hjälpa till? Academic Work är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med nöjdast kunder i branschen över 10 år i rad. Vi arbetar dagligen med att hjälpa företag med kompetensförsörjning och kandidater i sitt jobbsökande.

Kontakt för företag

Vi är ditt bemannings- och rekryteringsföretag i Borlänge

I Borlänge finns goda förutsättningar för företag som vill växa och utvecklas. Näringslivet har länge dominerats av stora industrier, men på senare år har arbetsmarknaden även vuxit inom områden som handel och IT. Idag är staden en viktig knytpunkt för näringslivet i Dalarna. 2018 slog vi upp portarna till vårt kontor i Borlänge, och ända sedan dess har vi hjälpt företag i staden att hitta och attrahera rätt kompetens. Våra rekryterare är experter inom sina respektive kompetensområden och strävar alltid efter att du som kund ska bli hundra procent nöjd. Vi hjälper dig hitta personal inom över 15 olika affärsområden, bland annat IT, teknik, ekonomi, lager/logistik och försäljning.

Våra tjänster i Borlänge

Rekrytering i Borlänge

För att du och ditt företag ska kunna utvecklas och konkurrera på dagens tuffa arbetsmarknad krävs att ni har rätt kompetens på plats. När ni väljer Academic Work som samarbetspartner kan ni känna er trygga med att vi hjälper till genom hela rekryteringsprocessen, från A till Ö. Läs mer om fördelarna med rekrytering här.

Bemanning i Borlänge

Bemanning innebär att ditt företag hyr in kompetens och personal vid behov, exempelvis arbetstoppar, organisationsförändringar, vikariebehov eller andra typer av händelser. Det är en flexibel lösning som ger er maximal trygghet. Läs mer om fördelarna med bemanning här.

Academic Work Borlänge

Academic Work Borlänge hittar du i köpcentret Kupolen, bara några minuters gångväg från Borlänge Centralstation. Kupolen är det största köpcentret i Dalarna och rymmer ca 100 butiker, restauranger och kontor. Vår ingång ligger precis bredvid Subway, därifrån tar du hissen upp till fjärde våningen. Varmt välkommen!

Telefon: 020-37 38 40

Adress: Kupolen 53, 781 70 Borlänge

Öppettider: Mån-fre 8-17
"

Jobbsökande i Borlänge? Så söker du jobb

Till artikelnTipsa en vän!