Academic Work Göteborg

Bemannings- och rekryteringsföretag i Göteborg

Är du och ditt företag i behov av personal? Eller söker du jobb i Göteborg och är nyfiken på hur vi kan hjälpa till? Academic Work är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med över 20 års erfarenhet i branschen. Vi arbetar dagligen med att hjälpa företag med kompetensförsörjning och kandidater i sitt jobbsökande. Varmt välkommen!

Kontakt för företag

Vi är ditt bemannings- och rekryteringsföretag i Göteborg

Att rekrytera de främsta kandidaterna på marknaden är idag svårare än någonsin. För att lyckas krävs både tid, engagemang och kunskap – någonting vi besitter. Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag med över 20 års erfarenhet i branschen. 2002 slog vi upp portarna för vårt första kontor i Göteborg, och idag hittar du oss på två adresser i stan. Här arbetar kompetenta rekryterare och erfarna konsultchefer med att hjälpa företag växa med rätt kompetens. Vi hjälper dig hitta personal inom över 15 olika affärsområden, bland annat IT, teknik, ekonomi, lager/logistik och försäljning.

Våra tjänster i Göteborg

Rekrytering i Göteborg

För att du och ditt företag ska kunna utvecklas och konkurrera på dagens tuffa arbetsmarknad krävs att ni har rätt kompetens på plats. När ni väljer Academic Work som samarbetspartner kan ni känna er trygga med att vi hjälper till genom hela rekryteringsprocessen, från A till Ö. Läs mer om fördelarna med rekrytering här.

Bemanning i Göteborg

Bemanning innebär att ditt företag hyr in kompetens och personal vid behov, exempelvis arbetstoppar, organisationsförändringar, vikariebehov eller andra typer av händelser. Det är en flexibel lösning som ger er maximal trygghet. Läs mer om fördelarna med bemanning här.

Vi finns på två adresser i Göteborg:

Academic Work Första Långgatan

Academic Work Första Långgatan ligger ett stenkast från Järntorget och öppnade i oktober 2019. Hit tar du dig enklast med spårvagnslinje 2, 9 eller 11 och går av vid hållplats Masthuggstorget. Därifrån ser du våra lokaler. Ring på porttelefonen utanför huvudentrén, därefter kliver du rakt in i vår fina reception på första våningen. Välkommen!

Telefon: 08-562 448 00

Adress: Första Långgatan 19, 413 27 Göteborg

Öppettider: Mån-fre 8-17
"

Academic Work Gullbergs Strandgata

Academic Work Gullbergs Strandgata ligger ett stenkast från Centralstationen. Vårt stora, luftiga kontor hittar du högst upp i byggnaden Pagoden, invid Gullbergskajen. Kommer du med spårvagn åker du lättast till Drottningtorget. Därifrån promenerar du genom Centralstationen och Nils Erikssons-terminalen, över Götaleden. Sedan är du framme!

Telefon: 08-562 448 00

Adress: Gullbergs Strandgata 15, 411 04 Göteborg

Öppettider: Mån-fre 8-17
"
Alla kontor i Sverige
AW_image16_1200x600px.jpg

Jobbsökande i Göteborg? Så söker du jobb

Till artikeln