Bemannings- och rekryteringsföretag i Karlstad

Är du och ditt företag i behov av personal? Eller söker du jobb i Karlstad och är nyfiken på hur vi kan hjälpa till? Academic Work är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med nöjdast kunder i branschen över 10 år i rad. Vi arbetar dagligen med att hjälpa företag med kompetensförsörjning och kandidater i sitt jobbsökande.

Kontakt för företag

Vi är ditt bemannings- och rekryteringsföretag i Karlstad

Sedan starten 1998 har vi på Academic Work hjälp våra kunder hitta över 150 000 nya medarbetare. Lagom till vårt 10-årsjubileum 2009 öppnade vi kontor i soliga Karlstad. Här hjälper vi dagligen företag med allt som rör bemanning och rekrytering. Våra rekryterare stöttar dig genom hela rekryteringsprocessen och ger dig tillgång till ett stort nätverk av kandidater. Vi hjälper dig hitta personal inom över 15 olika affärsområden, bland annat IT, teknik, ekonomi, lager/logistik och försäljning.

Våra tjänster i Karlstad

Rekrytering i Karlstad

För att du som arbetsgivare ska kunna utvecklas och konkurrera på dagens tuffa arbetsmarknad krävs att du har rätt kompetens på rätt plats. Vi på Academic Work hjälper dig med din rekrytering. Våra erfarna rekryterare guidar dig genom hela rekryteringsprocessen, och låter dig fokusera på din kärnverksamhet. Läs mer om vår rekryteringslösning här.

Bemanning i Karlstad

Bemanning är en flexibel lösning som passar vid mer kortsiktiga personalbehov. Bemanning innebär att ditt företag hyr in kompetens och personal vid behov, exempelvis vid arbetstoppar, organisationsförändringar eller vid vikariebehov. Läs mer om vår bemanningslösning här.

Hitta till Academic Work Karlstad

Academic Work Karlstad ligger i Studenternas hus och är beläget mitt i Kronoparken, bara ett stenkast från Karlstads Universitet och alldeles ovanför Pressbyrån. Vår ingång hittar du tre våningar upp i den nya och fräscha glasbyggnaden på Sommargatan 110. Du tar dig enklast hit genom att åka buss, direktbuss 1 går till och från centrum var 10:e minut under större delen av dagen. Även stadsbuss 2, 3 och 53 stannar vid universitetet, precis vid vårt kontor.

Telefon: 020-37 38 40

Adress: Sommargatan 110 (3 tr), 656 37 Karlstad

Öppettider: Mån-fre 8-17
"

Jobbsökande i Karlstad? Så söker du jobb

Till artikelnTipsa en vän!