My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Jobbsökande Karlstad

Academic Work Karlstad

Är du en kandidat på jakt efter jobb eller ett företag i behov av medarbetare? Då har du hittat rätt! Academic Work är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med över 10 års erfarenhet av arbetsmarknaden i Karlstad. Vi arbetar dagligen med att hjälpa företag med kompetensförsörjning och kandidater i sitt jobbsökande.

Kontakt för företag

Expertis inom över 15 affärsområden

Sedan starten 1998 har vi på Academic Work hjälp våra kunder hitta över 160 000 nya medarbetare. Lagom till vårt 10-årsjubileum 2009 öppnade vi kontor i soliga Karlstad och idag består vårt team av uppemot 10 medarbetare. Här hjälper vi dagligen företag med allt som rör bemanning och rekrytering. Våra rekryterare stöttar dig genom hela rekryteringsprocessen och ger dig tillgång till ett stort nätverk av kandidater. Vi hjälper dig hitta personal inom över 15 olika affärsområden, bland annat IT, teknik, ekonomi, lager/logistik och försäljning.

Vårt erbjudande

Rekrytering i Karlstad

För att du som arbetsgivare ska kunna utvecklas och konkurrera på dagens tuffa arbetsmarknad krävs att du har rätt kompetens på rätt plats. Vi på Academic Work hjälper dig med din rekrytering. Våra erfarna rekryterare guidar dig genom hela rekryteringsprocessen, och låter dig fokusera på din kärnverksamhet. Läs mer om vår rekryteringslösning här.

Bemanning i Karlstad

Bemanning är en flexibel lösning som passar vid mer kortsiktiga personalbehov. Bemanning innebär att ditt företag hyr in kompetens och personal vid behov, exempelvis vid arbetstoppar, organisationsförändringar eller vid vikariebehov. Läs mer om vår bemanningslösning här.

Här finns vi

Academic Work Karlstad ligger i Studenternas hus och är beläget mitt i Kronoparken, bara ett stenkast från Karlstads Universitet och alldeles ovanför Pressbyrån. Vår ingång hittar du tre våningar upp i den nya och fräscha glasbyggnaden på Sommargatan 110. Du tar dig enklast hit genom att åka buss, direktbuss 1 går till och från centrum var 10:e minut under större delen av dagen. Även stadsbuss 2, 3 och 53 stannar vid universitetet, precis vid vårt kontor.

Telefon: 08-562 448 00

Adress: Sommargatan 110 (3 tr), 656 37 Karlstad

Öppettider:
  • Mån-fre 8-17
  • Telefon sommartid: Mån-fre 9-15
"
Alla kontor i Sverigeexpand_more
AW_image16_1200x600px.jpg

Kickstarta karriären i Karlstad – så kommer du igång

Till artikeln