My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Rekryteringsföretag Linköping

Bemannings- och rekryteringsföretag i Linköping

Söker du ett etablerat rekryteringsföretag i Linköping? Eller är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig som jobbsökande? Academic Work är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi är experter på young professionals – studenter och akademiker i början av karriären – och har haft kontor i Linköping i över 20 år. Varmt välkommen!

Kontakt för företag

Vi är ditt bemannings- och rekryteringsföretag i Linköping

Linköping är en framtidsfokuserad stad full av möjligheter. I takt med att arbetsmarknaden förändras blir det allt viktigare för arbetsgivare att ha rätt medarbetare på plats för att fortsätta utvecklas. Vi har erfarenhet av rekrytering och bemanning inom en rad olika affärsområden, och förser er med kompetens inom bland annat IT, teknik, ekonomi och marknadsföring. Vi öppnade vårt kontor i Linköping 1998 och hos oss hittar du bland annat hela Academic Works ekonomiavdelning. Idag arbetar över 100 engagerade medarbetare här och du kan glatt räkna med ett och annat hej när du är på besök.

Våra tjänster i Linköping

Rekrytering i Linköping

Att rekrytera personal är en tidskrävande process och det kan vara en utmaning att som företag nå ut till de främsta kandidaterna. När ni väljer Academic Work som samarbetspartner kan ni känna er trygga med att vi hjälper till genom hela rekryteringsprocessen, från A till Ö. Läs mer om fördelarna med rekrytering.

Bemanning i Linköping

Bemanning innebär att du som kund hyr in personal och kompetens för att lösa tillfälliga resursbehov, exempelvis arbetstoppar, organisationsförändringar, vikariebehov eller andra typer av händelser. Det är en flexibel lösning som ger er maximal trygghet. Läs mer om fördelarna med bemanning.

Hitta till Academic Work Linköping

Academic Work Linköping hittar du i LINK Business Center, Gamla Tanneforsvägen 92. Om du åker buss kan du ta linje 21 och gå av vid Humlegatan eller linje 11 och gå av vid Drottningtorget. Har du bil finns det ett P-hus tvärsöver gatan. Ett bra riktmärke är att vi sitter i den stora vita byggnaden vid Stångån, mitt emot Scandic City. När du kommer in på LINK Business Center tar du den stora trätrappan till vänster eller det högra hisschaktet till plan 1. Väl på plats välkomnas du av vår receptionist!

Telefon: 08-562 448 00

Adress: Gamla Tanneforsvägen 92, 582 52 Linköping

Öppettider:
  • Mån-fre 8-17
  • Telefon sommartid: Mån-Fre 9-15
"
Alla kontor i Sverigeexpand_more
AW_image16_1200x600px.jpg

Jobbsökande i Linköping? Så söker du jobb

Ta del av artikeln