Bemannings- och rekryteringsföretag i Linköping

Söker du ett etablerat rekryteringsföretag i Linköping? Eller är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig som jobbsökande? Academic Work är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med nöjdast kunder i branschen sedan 2011. Vi är experter på young professionals – studenter och akademiker i början av karriären – och har haft kontor i Linköping i över 20 år. Varmt välkommen!

Kontakt för företag

Vi är ditt bemannings- och rekryteringsföretag i Linköping

Linköping är en framtidsfokuserad stad full av möjligheter. I takt med att arbetsmarknaden förändras blir det allt viktigare för arbetsgivare att ha rätt medarbetare på plats för att fortsätta utvecklas. Vi har erfarenhet av rekrytering och bemanning inom en rad olika affärsområden, och förser er med kompetens inom bland annat IT, teknik, ekonomi och marknadsföring. Vi öppnade vårt kontor i Linköping 1998 och på våningen under oss sitter hela Academic Works ekonomiavdelning. Idag arbetar över 100 engagerade medarbetare här och du kan glatt räkna med ett och annat hej när du är på besök.

Våra tjänster i Linköping

Rekrytering i Linköping

Att rekrytera personal är en tidskrävande process och det kan vara en utmaning att som företag nå ut till de främsta kandidaterna. När ni väljer Academic Work som samarbetspartner kan ni känna er trygga med att vi hjälper till genom hela rekryteringsprocessen, från A till Ö. Läs mer om fördelarna med rekrytering.

Bemanning i Linköping

Bemanning innebär att du som kund hyr in personal och kompetens för att lösa tillfälliga resursbehov, exempelvis arbetstoppar, organisationsförändringar, vikariebehov eller andra typer av händelser. Det är en flexibel lösning som ger er maximal trygghet. Läs mer om fördelarna med bemanning.

Hitta till Academic Work Linköping

Academic Work Linköping hittar du på Drottninggatan i centrala Linköping. Tar du bussen hit går du av vid hållplatsen Trädgårdstorget eller allra bäst Köpmansgränd – då stannar bussen precis framför vår entré. För dig som kommer med cykel har vi ett cykelställ precis utanför entrén. Har du bil finns det ett P-hus tvärsöver gatan. Ett bra riktmärke är att vi sitter i samma byggnad som Coop, vår port ligger precis efter butiksentrén. När du nått dit tar du två trappor upp och välkomnas av vår receptionist.

Telefon: 020-37 38 40

Adress: Drottninggatan 23, 582 25 Linköping

Öppettider: Mån-fre 8-17
"

Jobbsökande i Linköping? Så söker du jobb

Ta del av artikeln
Tipsa en vän!