My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
rekryteringsföretag malmö

Rekryterings- och bemanningsföretag i Malmö

Söker du nya medarbetare som kan stärka upp ditt företag? Eller vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig som jobbsökande i Malmö? Oavsett anledning att besöka oss ser vi fram emot att träffas. Academic Work är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med över 20 års erfarenhet i branschen. Varmt välkommen!

Kontakt för företag

Vi är ditt bemannings- och rekryteringsföretag i Malmö

Malmö är en kreativ stad full av inspiration och innovation. År 2002 slog vi upp portarna till vårt Malmö-kontor och ända sedan dess har vi hjälpt företag i Malmö att hitta och attrahera rätt kompetens. Våra rekryterare är experter inom sina respektive kompetensområden och strävar alltid efter att du som kund ska bli hundra procent nöjd. Vi hjälper dig hitta personal inom över 15 olika affärsområden, bland annat IT, teknik, ekonomi, lager/logistik och försäljning.

Våra tjänster i Malmö

Rekrytering i Malmö

Arbetsmarknaden är i ständig förändring och som arbetsgivare är det avgörande att ha rätt medarbetare på rätt plats. När ni väljer Academic Work som samarbetspartner kan ni känna er trygga med att vi hjälper till genom hela rekryteringsprocessen, från A till Ö. Läs mer om vårt rekryteringserbjudande här.

Bemanning i Malmö

Bemanning innebär att ditt företag hyr in kompetens och personal vid behov, exempelvis arbetstoppar, organisationsförändringar, vikariebehov eller andra typer av händelser. Det är en flexibel lösning som ger er maximal trygghet. Läs mer om vårt bemanningserbjudande här.

Hitta till Academic Work Malmö

Academic Work Malmö ligger i hjärtat av stan. Det tar inte mer än några minuter att promenera hit från Malmö Centralstation och det finns även ett antal bussförbindelser i närheten. Buss nummer 3 går både från Malmö C och Värnhemstorget. Hoppa av vid hållplats Caroli så når du vårt kontor på en minut. Det finns även ett gäng bussar (2, 5, 7, 8, 31) från Malmö C som stannar på Djäknegatan, som ligger 3 minuter bort. Entrén till vårt kontor hittar du mittemot Caroli kyrka.

Telefon: 08-562 448 00

Adress: Östergatan 18, 211 25 Malmö

Öppettider:
  • Mån-fre 8-17
  • Telefon sommartid: Mån-Fre 9-15
"
Alla kontor i Sverigeexpand_more
AW_image16_1200x600px.jpg

Jobbsökande i Malmö? Så söker du jobb

Läs artikeln