Rekryterings- och bemanningsföretag i Stockholm

Behöver du hjälp med bemanning och rekrytering? Eller är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig som jobbsökande i Stockholm? Academic Work är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor på flera adresser i Stockholm. Vi har över 20 års erfarenhet inom branschen och är experter på young professionals – studenter och akademiker i början av karriären.

Kontakt för företag

Vi är ditt rekryterings- och bemanningsföretag i Stockholm

Visste du att det var i Stockholm allting startade? Academic Work grundades 1998 av tre studenter på Kungliga Tekniska högskolan. Idag, över 20 år senare, har vi uppemot 20 kontor runt om i Sverige – fyra av dessa hittar du i Stockholm. Här arbetar engagerade medarbetare med att hjälpa företag rekrytera rätt kompetens inom en rad olika affärsområden, bland annat IT och teknik.

Våra tjänster i Stockholm

Rekrytering i Stockholm

För att du och ditt företag ska kunna utvecklas och konkurrera på dagens tuffa arbetsmarknad krävs att ni har rätt kompetens på rätt plats. När ni väljer Academic Work som samarbetspartner hjälper vi er genom hela rekryteringsprocessen, så ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Läs mer om vår rekryteringslösning här.

Bemanning i Stockholm

Bemanning innebär att ditt företag hyr in kompetens och personal vid behov, exempelvis arbetstoppar, organisationsförändringar, vikariebehov eller andra typer av händelser. Det är en flexibel lösning som ger er maximal trygghet. Läs mer om vår bemanningslösning här.

Vi har kontor på tre adresser i Stockholm:

Academic Work Dalagatan

Academic Work Dalagatan flyttade i augusti 2018 till Dalagatan 100 i Vasastan i centrala Stockholm. Ta dig hit med pendeltåget eller tunnelbanans gröna linje, närmaste hållplats är Odenplan eller S:t Eriksplan. Ta sedan hissen från Dalagatan 100 upp till våning 9, så lovar vi att välkomna dig med ett leende på läpparna.

Telefon: 020-37 38 40

Adress: Dalagatan 100 (9 tr), 113 43 Stockholm

Öppettider: Mån-fre 8-17
"

Academic Work Hälsingegatan

Academic Work Hälsingegatan hittar du i centrala Stockholm, ett stenkast från Vanadisrondellen. Hit åker du enklast med tunnelbanans gröna linje (eller buss) till S:t Eriksplan, uppgång Torsgatan. Därifrån är det ca 7 minuters promenad till kontoret. Du hittar oss inne på gården. Välkommen!

Telefon: 020-37 38 40

Adress: Hälsingegatan 47 (7 tr), 113 31 Stockholm

Öppettider: Mån-fre 8-17
"

Academic Work S:t Eriksgatan

Academic Work S:t Eriksgatan ligger längst ner på S:t Eriksgatan i Vasastan. Runt knuten hittar du numera hela Hagastaden som byggs upp i en rasande fart. Du tar dig enklast hit med pendeltåget eller tunnelbanans gröna linje. Närmaste hållplats är Odenplan eller S:t Eriksplan, därifrån kan du räkna med cirka 10 minuter promenad längs med S:t Eriksgatan/Dalagatan. Du hittar oss en trappa upp efter att du har korsat innergården.

Telefon: 020-37 38 40

Adress: S:t Eriksgatan 121 (1 tr), 113 43 Stockholm

Öppettider: Mån-fre 8-17
"

Jobbsökande i Stockholm? Så söker du jobb

Läs artikeln
Tipsa en vän!