My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Rekryterings- och bemanningsföretag i Stockholm

Rekryterings- och bemanningsföretag i Stockholm

Behöver du hjälp med bemanning och rekrytering? Eller är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig som jobbsökande i Stockholm? Academic Work är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor på flera adresser i Stockholm. Vi har över 20 års erfarenhet inom branschen och är experter på young professionals – studenter och akademiker i början av karriären.

Kontakt för företag

Vi är ditt rekryterings- och bemanningsföretag i Stockholm

Visste du att det var i Stockholm allting startade? Academic Work grundades 1998 av tre studenter på Kungliga Tekniska högskolan. Idag, över 20 år senare, har vi uppemot 20 kontor runt om i Sverige. Här arbetar engagerade medarbetare med att hjälpa företag rekrytera rätt kompetens inom en rad olika affärsområden, bland annat IT och teknik.

Våra tjänster i Stockholm

Rekrytering i Stockholm

För att du och ditt företag ska kunna utvecklas och konkurrera på dagens tuffa arbetsmarknad krävs att ni har rätt kompetens på rätt plats. När ni väljer Academic Work som samarbetspartner hjälper vi er genom hela rekryteringsprocessen, så ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Läs mer om vår rekryteringslösning här.

Bemanning i Stockholm

Bemanning innebär att ditt företag hyr in kompetens och personal vid behov, exempelvis arbetstoppar, organisationsförändringar, vikariebehov eller andra typer av händelser. Det är en flexibel lösning som ger er maximal trygghet. Läs mer om vår bemanningslösning här.

Academic Work Stockholm

Från att tidigare ha funnits på fyra olika adresser i Stockholm slog vi i januari 2022 upp portarna till AW Building. Mitt i Hagastan hittar du vårt sprillans nya kontor, som även rymmer alla våra systerbolag. Hit tar du dig enkelt med pendeltåget eller tunnelbanans gröna linje, närmaste hållplats är Odenplan eller S:t Eriksplan. Därifrån är det 10-15 minuters promenad. Välkommen in i receptionen på entréplan, så hjälper vi dig hitta rätt!

Telefon: 08-562 448 00

Adress: Solnavägen 3H, 113 63 Stockholm

Öppettider:
  • Telefon: Mån-Fre 9-15, lunchstängt 12-13
  • Besök: Mån-Fre 8-16, lunchstängt 12-13
"
Alla kontor i Sverigeexpand_more
AW_image16_1200x600px.jpg

Jobbsökande i Stockholm? Så söker du jobb

Läs artikeln