My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
rekryteringsföretag sundsvall

Academic Work Sundsvall

Söker du jobb i Sundsvall? Eller är ditt företag i behov av att hitta rätt medarbetare? Då kan vi hjälpa till. Academic Work är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag, nischade mot young professionals. Vi har funnits på plats i Sundsvall i 10 år – varmt välkommen!

Kontakt för företag

10 års erfarenhet av bemanning och rekrytering i Sundsvall

Sundsvall är en viktig knytpunkt i Västernorrland. Med stora arbetsgivare inom allt från skogsindustrin till IT och bank- och finansbranschen är stadens näringsliv i ständig utveckling och framväxt. Academic Work har funnits på plats i stan i 10 år och har sedan dess hjälpt företag i Sundsvall att hitta och attrahera rätt kompetens. På vårt kontor jobbar engagerade säljare, konsultchefer och rekryteringsassistenter inom flera olika kompetensområden, bland annat IT, teknik och ekonomi.

Våra tjänster

Rekrytering i Sundsvall

För att du som arbetsgivare ska kunna utvecklas och konkurrera på dagens tuffa arbetsmarknad krävs att du har rätt kompetens på rätt plats. Vi på Academic Work hjälper dig med din rekrytering. Våra erfarna rekryterare guidar dig genom hela rekryteringsprocessen, och låter dig fokusera på din kärnverksamhet. Läs mer om vår rekryteringslösning här.

Bemanning i Sundsvall

Bemanning är en flexibel lösning som passar vid mer kortsiktiga personalbehov. Bemanning innebär att ditt företag hyr in kompetens och personal vid behov, exempelvis vid arbetstoppar, organisationsförändringar eller vid vikariebehov. Läs mer om vår bemanningslösning här.

Hitta hit

Academic Work Sundsvall hittar du på Sjögatan mitt i stan, i samma byggnad som In:Gallerian. Utgår du från busstationen Navet och promenerar längs Selångersån är du utanför våra lokaler på mindre än 5 minuter. Parkeringsmöjligheter finns det gott om, eftersom Fisketorget och Norrmalmsparkering ligger alldeles i anslutning till kontoret. Ring på porttelefonen så släpper vi in dig. Därefter tar du hissen till andra våningen och ringer på klockan, så kommer vi och möter dig.

Telefon: 08-562 448 00

Adress: Sjögatan 23 (2 tr), 852 34 Sundsvall

Öppettider: Mån-fre 8-17
"
Alla kontor i Sverigeexpand_more
AW_image16_1200x600px.jpg

Jobbsökande i Sundsvall? Se hit!

Ta del av artikeln