Bemannings- och rekryteringsföretag i Sundsvall

Söker du nya medarbetare som kan stärka upp ditt företag? Eller vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig som jobbsökande i Sundsvall? Oavsett anledning att besöka oss ser vi fram emot att träffas. Academic Work är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med över 20 års erfarenhet i branschen. Varmt välkommen!

Kontakt för företag

Vi är ditt bemannings- och rekryteringsföretag i Sundsvall

Sundsvall är en viktig knytpunkt i Västernorrland. Med stora arbetsgivare inom allt från skogsindustrin till IT och bank- och finansbranschen är stadens näringsliv i ständig utveckling och framväxt. Academic Work har funnits på plats i stan i snart 10 år och har sedan dess hjälpt företag i Sundsvall att hitta och attrahera rätt kompetens. På vårt kontor jobbar engagerade säljare, konsultchefer och rekryteringsassistenter inom flera olika kompetensområden, bland annat IT, teknik och ekonomi.

Våra tjänster i Sundsvall

Rekrytering i Sundsvall

För att du som arbetsgivare ska kunna utvecklas och konkurrera på dagens tuffa arbetsmarknad krävs att du har rätt kompetens på rätt plats. Vi på Academic Work hjälper dig med din rekrytering. Våra erfarna rekryterare guidar dig genom hela rekryteringsprocessen, och låter dig fokusera på din kärnverksamhet. Läs mer om vår rekryteringslösning här.

Bemanning i Sundsvall

Bemanning är en flexibel lösning som passar vid mer kortsiktiga personalbehov. Bemanning innebär att ditt företag hyr in kompetens och personal vid behov, exempelvis vid arbetstoppar, organisationsförändringar eller vid vikariebehov. Läs mer om vår bemanningslösning här.

Hitta till Academic Work Sundsvall

Academic Work Sundsvall hittar du på Sjögatan mitt i stan, i samma byggnad som In:Gallerian. Utgår du från busstationen Navet och promenerar längs Selångersån är du utanför våra lokaler på mindre än 5 minuter. Parkeringsmöjligheter finns det gott om, eftersom Fisketorget och Norrmalmsparkering ligger alldeles i anslutning till kontoret. Ring på porttelefonen så släpper vi in dig. Därefter tar du hissen till andra våningen och ringer på klockan, så kommer vi och möter dig.

Telefon: 020-37 38 40

Adress: Sjögatan 23 (2 tr), 852 34 Sundsvall

Öppettider: Mån-fre 8-17
"

Jobbsökande i Sundsvall? Så söker du jobb

Ta del av artikelnTipsa en vän!