My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
rekryteringsföretag umeå

Academic Work Umeå

Är du och ditt företag i behov av personal? Eller söker du jobb i Umeå och är nyfiken på hur vi kan hjälpa till? Academic Work är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kontor i centrala Umeå. Våra uppemot 25 medarbetare arbetar dagligen med att hjälpa företag med kompetensförsörjning och kandidater i sitt jobbsökande. Hoppas vi ses!

Kontakt för företag

Din karriär- och rekryteringspartner i Norrland

Umeå är en kreativ stad i ständig utveckling och med ett av Sveriges största lärosäten, Umeå universitet, är staden fylld av nytänk och viktig kompetens. Academic Work har funnits på plats i stan i över 10 för att hjälpa företag i Norrland med kompetensförsörjning, och på vårt kontor sitter uppemot 25 engagerade kollegor inom HR och försäljning. Våra rekryterare är experter inom sina respektive kompetensområden och strävar alltid efter att du som kund ska bli hundra procent nöjd. Vi hjälper dig hitta personal inom över 15 olika affärsområden, bland annat IT, teknik, ekonomi, lager/logistik och försäljning.

Vårt erbjudande

Rekrytering i Umeå

För att du och ditt företag ska kunna utvecklas och konkurrera på dagens tuffa arbetsmarknad krävs att ni har rätt kompetens på plats. När ni väljer Academic Work som samarbetspartner kan ni känna er trygga med att vi hjälper till genom hela rekryteringsprocessen, från A till Ö. Läs mer om fördelarna med rekrytering här.

Bemanning i Umeå

Bemanning innebär att ditt företag hyr in kompetens och personal vid behov, exempelvis arbetstoppar, organisationsförändringar, vikariebehov eller andra typer av händelser. Det är en flexibel lösning som ger er maximal trygghet. Läs mer om fördelarna med bemanning här.

Hitta till oss

Academic Works entré ligger längs Sagagallerians långsida, därefter är det en trappa upp. Till våra lokaler tar du dig enklast med cykel eller buss, då det endast är någon minuts promenad från Vasaplan. En gång i tiden var huset Umeås polisstation, men nu hittar man både kreativa affärer och olika företag på plats. Varmt välkommen till oss!

Telefon: 08-562 448 00

Adress: Götgatan 1 (1 tr), 903 27 Umeå

Öppettider: Mån-fre 8-17
"
Alla kontor i Sverigeexpand_more
AW_image16_1200x600px.jpg

Så hittar du nästa jobb i Umeå!

Kom igång