My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Rekryteringsföretag Gävle

Academic Work Gävle

Behöver ni stärka upp verksamheten med ny kompetens? Eller är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig som jobbsökande i Gävle? Academic Work är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med över 20 års erfarenhet i branschen. Vi arbetar dagligen med att hjälpa företag med kompetensförsörjning och kandidater i sitt jobbsökande. Varmt välkommen!

Kontakt för företag

Vi matchar rätt person med rätt tjänst

Med omkring 7 000 företag inom olika branscher och ett attraktivt geografiskt läge är Gävle en stad full av möjligheter för ett framgångsrikt näringsliv. Här har vi funnits sedan 2014 och hos oss arbetar engagerade medarbetare dagligen med att hjälpa företag rekrytera rätt kompetens, till rätt plats. Vi är ett rekryteringsföretag nischade mot young professionals – studenter och akademiker i början av karriären – och har idag ett unikt digitalt nätverk av kandidater.

Vårt erbjudande

Rekrytering i Gävle

För att du som arbetsgivare ska kunna utvecklas och konkurrera på dagens tuffa arbetsmarknad krävs att du har rätt kompetens på rätt plats. Vi på Academic Work Gävle hjälper dig med din rekrytering. Våra erfarna rekryterare guidar dig genom hela rekryteringsprocessen, och låter dig fokusera på din kärnverksamhet. Läs mer om vår rekryteringslösning här.

Bemanning i Gävle

Bemanning är en flexibel lösning som passar vid mer kortsiktiga personalbehov. Bemanning innebär att ditt företag hyr in kompetens och personal vid behov, exempelvis vid arbetstoppar, organisationsförändringar eller vid vikariebehov. Läs mer om vår bemanningslösning här.

Hitta hit

Academic Works kontor i Gävle ligger centralt i stan, cirka 10 minuters promenad från Gävle Centralstation och med Gallerian Nian som närmsta granne. Här möts du av ett lite mindre kontor med ett riktigt tight team med engagerade medarbetare. Kommer du med bil tar du av vid avfarten mot Gävle Centrum från E4:an. Parkeringsmöjligheter finns längs gatorna i närheten samt i parkeringshuset ovanför gallerian.

Telefon: < 08-562 448 00 Adress: Drottninggatan 6, 803 20 Gävle

Öppettider: Mån-fre 8-17
"
Alla kontorexpand_more
AW_image16_1200x600px.jpg

Kickstarta karriären! Så kommer du igång

Till artikeln