My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
jobbsökande örebro

Academic Work Örebro

Vill ni stärka upp teamet med fler medarbetare? Eller söker du jobb i Örebro och vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Oavsett anledning att besöka oss ser vi fram emot att träffas. Academic Work är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och vi har funnits i Örebro i över 15 år. Varmt välkommen!

Kontakt för företag

Vi har funnits i Örebro i över 15 år

Näringslivet i Örebro präglas av bredd och mångfald – här finns företag inom allt från IT, service och handel till industri och tillverkning. År 2006 slog vi upp portarna till vårt Örebro-kontor och har ända sedan dess hjälpt företag i staden att hitta och attrahera rätt kompetens. Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag nischade mot young professionals, studenter och akademiker i början av karriären, och idag består vårt team av uppemot 35 härliga och engagerade medarbetare. Våra rekryterare är experter inom sina respektive kompetensområden och hjälper dig hitta personal inom en rad olika affärsområden, bland annat IT, teknik, ekonomi, lager/logistik och försäljning.

Våra tjänster

Rekrytering i Örebro

För att du som arbetsgivare ska kunna utvecklas och konkurrera på dagens tuffa arbetsmarknad krävs att du har rätt kompetens på rätt plats. Vi på Academic Work hjälper dig med din rekrytering. Våra erfarna rekryterare guidar dig genom hela rekryteringsprocessen, och låter dig fokusera på din kärnverksamhet. Läs mer om vår rekryteringslösning här.

Bemanning i Örebro

Bemanning är en flexibel lösning som passar vid mer kortsiktiga personalbehov. Bemanning innebär att ditt företag hyr in kompetens och personal vid behov, exempelvis vid arbetstoppar, organisationsförändringar eller vid vikariebehov. Läs mer om vår bemanningslösning här.

Hitta till oss

Academic Work Örebro ligger centralt beläget, bara några hundra meter från Södra Station och alldeles bredvid Svartån. Tack vare stadens många cykelvägar är det enklast att ta dig hit med cykel. Om du kommer från annan ort är det även enkelt att resa med tåg och stiga av vid Södra Station. Om du föredrar buss kan du ta linje 4 och stiga av vid Ånstagatan. Den stora tegelstensbyggnaden på Fridhemsgatan 2 (där vi sitter) är en av många äldre och K-märkta industribyggnader i Örebro. När du väl är här, ta två trappor upp så hittar du ingången till vårt kontorslandskap och vår reception.

Telefon: 08-562 448 00

Adress: Fridhemsgatan 2 (2 tr), 702 32 Örebro

Öppettider:
  • Mån-fre 8-17
  • Telefon sommartid: Mån-Fre 9-15
"
Alla kontor i Sverigeexpand_more
AW_image16_1200x600px.jpg

Hitta ditt nästa jobb i Örebro

Kom igång