My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
bemanningsföretag uppsala

Academic Work Uppsala

Behöver ditt företag stärka upp med fler medarbetare? Eller är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig som jobbsökande i Uppsala? Då har du hittat rätt! Vi är experter på bemanning och rekrytering och har sedan starten förmedlat jobb till över 160 000 young professionals. Varmt välkommen!

Kontakt för företag

Över 20 års erfarenhet i branschen

Närheten till Stockholm och ett framstående universitet är bara två av många saker som gör Uppsala till en attraktiv plats för såväl jobbsökande som arbetsgivare. Men för att lyckas rekrytera de främsta kandidaterna på marknaden krävs både tid, engagemang och kunskap – någonting vi besitter. Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag med över 20 års erfarenhet i branschen. 2017 slog vi upp portarna till vårt kontor i Uppsala. Här jobbar ett familjärt team med att hjälpa dig hitta skickliga medarbetare inom en mängd olika kompetensområden. Vi har ett unikt digitalt nätverk av kandidater och ett nära samarbete med Uppsalas universitet och högskolor.

Våra tjänster i Uppsala

Rekrytering i Uppsala

För att du och ditt företag ska kunna utvecklas och konkurrera på dagens tuffa arbetsmarknad krävs att ni har rätt kompetens på plats. När ni väljer Academic Work som samarbetspartner kan ni känna er trygga med att vi hjälper till genom hela rekryteringsprocessen, från A till Ö. Läs mer om fördelarna med rekrytering här.

Bemanning i Uppsala

Bemanning innebär att ditt företag hyr in kompetens och personal vid behov, exempelvis arbetstoppar, organisationsförändringar, vikariebehov eller andra typer av händelser. Det är en flexibel lösning som ger er maximal trygghet. Läs mer om fördelarna med bemanning här.

Hitta till oss

Academic Work Uppsala har sitt kontor i hjärtat av stan. Du hittar oss i nya, fräscha lokaler inne i Forumgallerians övre våningsplan. För att nå hit tar du dig till Stora Torget och går förbi det stora Åhlénshuset, tills du har Forumtorget på din vänstra sida. Vår ingång finns belägen precis till höger om huvudentrén till Forumgallerian. Om du kommer via Uppsala Resecentrum är den smidigaste vägen en promenad längs Bangårdsgatan. Där tar du sedan höger in på Dragarbrunnsgatan och fortsätter rakt fram tills du ser Forumgallerian på din vänstra sida.

Telefon: 08-562 448 00

Adress: Smedsgränd 5A (1 tr), 753 20 Uppsala

Öppettider:
  • Mån-fre 8-17
  • Telefon sommartid: Mån-Fre 9-15
"
Alla kontor i Sverigeexpand_more
AW_image16_1200x600px.jpg

Jobbsökande i Uppsala? Så söker du jobb

Till artikeln