Varför Academic Work

När du eller ditt företag tar hjälp av Academic Work så får ni tillgång till vårt stora nätverk av young professionals. Vår kunskap om young professionals och erfarenhet inom bemanning och rekrytering har resulterat i att vi i dag är det näst största bemanningsföretaget i Sverige på tjänstemannasidan och att vi sedan 2011 har branschens nöjdaste kunder.

Kontakta oss

Bäst i branschen på young professionals

  • Professionell rekrytering och ledarskap för att säkerställa och utveckla rätt kompetens.
  • Goda insikter om young professionals preferenser baserat på erfarenhet och forskning.
  • Hög varumärkeskännedom och tillförlitlig karriärpartner hos målgruppen.

Vi förstår våra kunders affärsutmaningar och behov

  • Dedikerat fokus och starkt engagemang för att hitta rätt kompetens.
  • Goda insikter i bemanningstrender samt framtida kunskaps- och kompetensbehov.
  • Förmåga att hjälpa arbetsgivare att skala upp, ner eller omorganisera med hjälp av kunniga specialister.

Vår råvara är ambition

Vår råvara är ambition. Det är vad vi söker, förädlar och förmedlar. Ambition som i viljan att utvecklas är kraften som driver oss framåt. Vi brinner för att hjälpa företag att växa och young professionals att utvecklas. Vi är stolta över att vi sedan starten 1998 har fått vara med i början av snart 140 000 människors karriärer och hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Nätverk av young professionals

Vi är experter på målgruppen young professionals - studenter och akademiker i början av karriären. I 20 år har vi arbetat med young professionals, vi har lärt känna dem, vet vad de drivs av och hur vi ska komma i kontakt med dem. Varje år genomför vi en undersökning vid namn YPAI som syftar till att kontinuerligt fördjupa våra kunskaper om målgruppen och hur de ser på framtiden. Young professionals är vår nisch och en målgrupp vi vet gör stor skillnad på väldigt många företag. 

En trygghet för både anställda och kunder är att vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och är kollektivavtalsanslutna.

Digital framkant

Världen förändras och det gör branschen också. Vi jobbar ständigt efter att anpassa oss till våra kunders och marknadens behov och lägger stor vikt vid att hålla oss i framkant när det kommer till tekniska lösningar. AW Instajobs är appen för korta bemanningsuppdrag med lika kort varsel. Här kan du som företag lägga upp uppdrag direkt i mobilen och på webben.

Varje år genomför Svenskt kvalitetsindex branschmätningar i kundnöjdhet som ger oss ett kvitto på vårt jobb. Denna undersökning visar att Academic Work haft nöjdast kunder i bemanningsbranschen sedan 2011!

Tipsa en vän!