Varför Academic Work

När du eller ditt företag tar hjälp av Academic Work så får ni tillgång till vårt stora nätverk av young professionals. Vår kunskap om young professionals och erfarenhet inom bemanning och rekrytering har resulterat i att vi i dag är det näst största bemanningsföretaget i Sverige på tjänstemannasidan och att vi sedan 2011 har branschens nöjdaste kunder.

Kontakta oss

Vår råvara är ambition

Vår råvara är ambition. Det är vad vi söker, förädlar och förmedlar. Ambition som i viljan att utvecklas är kraften som driver oss framåt. Vi brinner för att hjälpa företag att växa och young professionals att utvecklas. Vi är stolta över att vi sedan starten 1998 har fått vara med i början av snart 130 000 människors karriärer och hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor. 

Nätverk av young professionals

Vi är experter på målgruppen young professionals - studenter och akademiker i början av karriären. I 20 år har vi arbetat med young professionals, vi har lärt känna dem, vet vad de drivs av och hur vi ska komma i kontakt med dem. Varje år genomför vi en undersökning vid namn YPAI som syftar till att kontinuerligt fördjupa våra kunskaper om målgruppen och hur de ser på framtiden. Young professionals är vår nisch och en målgrupp vi vet gör stor skillnad på väldigt många företag. 

Digital framkant

Världen förändras och det gör branschen också. Vi jobbar ständigt efter att anpassa oss till våra kunders och marknadens behov och lägger stor vikt vid att hålla oss i framkant när det kommer till tekniska lösningar. Instajobs är appen för korta bemanningsuppdrag med lika kort varsel. Här kan du som företag lägga upp uppdrag direkt i mobilen och på webben. Ett annat digitalt verktyg är Happo - en digital rekryteringsplattform som syftar till att effektivisera samarbete och ge alla inblandade parter god överblick över pågående rekryteringsprocesser.

Kontakta oss för företag

Är ditt företag i behov av personal? Fyll i dina uppgifter här nedan så hör vi av oss till dig och kikar på hur just ert behov av personal ser ut, oavsett om det är nu eller i framtiden.

Är du kandidat och söker jobb? Här hittar du våra lediga jobb. Har du andra frågor klicka på jobbsökande. Du kan inte söka jobb eller komma i kontakt med någon av våra rekryterare om du använder detta formulär!

Tipsa en vän!