My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
rekryteringsföretag

Att välja rekryteringsföretag

Att rekrytera personal kan vara både utmanande och tidskrävande. Företag som saknar tiden för att genomföra en rekryteringsprocess bör ta hjälp av ett rekryteringsföretag när de ska rekrytera. Idag finns det ett stort antal aktörer inom bemannings- och rekryteringsbranschen, vilket kan göra det svårt att veta vilken samarbetspartner som passar sin verksamhet. Här följer våra tips på vad företag kan tänka på vid val av rekryteringsbolag.

Kontakt för företag

Vilket rekryteringsföretag är bäst?

Det går tyvärr inte att peka ut vilket rekryteringsföretag som är bäst, utan det avgörs baserat på era behov, krav och kompetensområde. För att hitta en matchning som kan leda till ett långsiktigt och givande samarbete finns det vissa områden som kan vara bra att kika lite närmare på inför val av rekryteringsföretag:

  • Kundnöjdhet hos tidigare kunder
  • Liknande tillsättningar inom kompetensområdet
  • Målgrupp och kandidatnätverk
  • Säkerhetsställa att rekryteringsföretaget är auktoriserat

Det är också viktigt att välja en partner som ni kan föra en öppen dialog med och som använder sig av en rekryteringsprocess som passar era behov.

Academic Work rekrytering

Varför välja Academic Work?

Academic Work är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med över 20 års erfarenhet inom branschen. Vi är experter på målgruppen young professionals, studenter och akademiker i början av karriären. Vi har lärt känna young professionals väl, vet vad de drivs av och hur vi ska nå ut till dem. När ni väljer Academic Work får ni tillgång till vårt stora nätverk av kandidater. Vår kunskap om young professionals och långa erfarenhet inom bemanning och rekrytering har resulterat i att vi har haft branschens nöjdaste kunder över 10 år i rad.

Våra kompetenta rekryteringskonsulter gör oss unika. De besitter en bred kompetens inom sina respektive kompetensområden och guidar er genom hela rekryteringsprocessen. Ni får hjälp med allt ifrån tjänstens kravprofil, annonsering, intervjuer och urval.

Vanliga frågor om rekryteringexpand_more