My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Jobbsökande västerås

Academic Work Västerås

Behöver du hjälp att hitta rätt medarbetare till ditt företag? Eller är du på jakt efter ett nytt jobb i Västerås? Oavsett anledning att besöka oss ser vi fram emot att träffa dig. Vi är experter på bemanning och rekrytering och har förmedlat jobb till över 160 000 young professionals. Varmt välkommen!

Kontakt för företag

Över 20 års erfarenhet i branschen

Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag med över 20 års erfarenhet i branschen. 2016 öppnade vi kontor i Västerås, och sedan 2019 hittar du oss i nya lokaler i Kopparlunden. Området är känt för sina charmiga K-märkta byggnader och är en plats med många olika företag – flera av våra konsulter arbetar hos företag i närheten. På vårt kontor jobbar engagerade medarbetare med att hjälpa dig hitta personal inom en mängd olika kompetensområden. Vi arbetar både med större industriföretag och mindre Västeråsbolag, mycket inom IT och teknik, men även inom många andra områden.

Våra tjänster

Rekrytering i Västerås

För att du och ditt företag ska kunna utvecklas och konkurrera på dagens tuffa arbetsmarknad krävs att ni har rätt kompetens på plats. När ni väljer Academic Work som samarbetspartner kan ni känna er trygga med att vi hjälper till genom hela rekryteringsprocessen, från A till Ö. Läs mer om fördelarna med rekrytering här.

Bemanning i Västerås

Bemanning innebär att ditt företag hyr in kompetens och personal vid behov, exempelvis arbetstoppar, organisationsförändringar, vikariebehov eller andra typer av händelser. Det är en flexibel lösning som ger er maximal trygghet. Läs mer om fördelarna med bemanning här.

Hitta till oss

Academic Work Västerås ligger centralt beläget i Kopparlunden. Från Centralstationen och Mälardalens Högskola är det promenadavstånd på cirka 15 minuter. Tar du dig hit kollektivt kan du åka med buss 6 eller 21 och stiga av vid hållplats Kopparlunden. Det finns även gott om parkeringsmöjligheter i närheten av kontoret. Du hittar oss på Kopparlundsvägen 12. Ring på klockan när du är framme så kommer vi och möter vi dig.

Telefon: 08-562 448 00

Adress: Kopparlundsvägen 12, 721 30 Västerås

Öppettider: Mån-fre 8-17
"
Alla kontor i Sverigeexpand_more
AW_image16_1200x600px.jpg

Hitta ditt nästa jobb i Västerås

Läs artikeln