Hyr in en IT-konsult

Att hitta IT-personal är tufft och rekryteringsprocessen kan bli långdragen. Så ser verkligheten ut för många företag. Men inte för oss - nu har vi tillgängliga IT-konsulter! Hitta din IT-konsult med hjälp av oss på Academic Work och Academy!

Kontakta oss

Vi utbildar IT-konsulter på 12 veckor

Idag saknas över 70 000 yrkesverksamma inom IT. För att råda bot på kompetensbristen utbildar vi genom vår skola Academy IT-konsulter. Under tolv intensiva veckor ges deltagarna på IT-programmen 500 kodtimmar – lika många som i en traditionell treårig IT-utbildning. Våra skräddarsydda utbildningspaket är framtagna tillsammans med några av de bästa lärarna inom sina respektive kompetensområden och i nära samarbete med våra kunder.

Beställ en konsult

Är ni i behov av IT-konsulter inom Java eller C#.NET? Just nu har vi tillgängliga konsulter redo att börja jobba hos er redan i morgon. Genom Academy har vi redan hjälpt arbetsgivare att tillsätta över 700 tjänster. Kontakta oss så hjälper vi dig och berättar mer.

Beställ en IT-konsult

”Den konsult vi tagit in från Academy har varit förvånansvärt långt fram i sina tekniska kunskaper. Om man hittar rätt kandidat som kanske jobbat några år sen tidigare och är hungrig på mer teknikkunnande så finns chansen att man som arbetsgivare får jobba med en driven person som bidrar från första stund.”

Camilla Carlander, Sektionschef IT-solutions ÅF

Tipsa en vän!