Bemanning inom försäljning

Letar du efter ett bemanningsföretag som kan hjälpa dig hitta säljare till ditt företag? Vi på Academic Work ser till att rätt person finns på rätt plats - när du behöver det. Vi har många års erfarenhet i bemanning- och rekryteringsbranschen och våra drivna rekryteringskonsulter hjälper dig med hela rekryteringsprocessen. Kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning efter dina behov.

Bemanning inom försäljning? - Vi hjälper dig!

Hitta rätt person med bemanning inom försäljning

Ett företags personalbehov kan variera mycket. Det kan handla om exempelvis arbetstoppar, vikariebehov eller organisationsförändringar. När du behöver en ny medarbetare på hel- eller deltid snabbt är bemanning en flexibel lösning för ditt företag. Vi är ett bemanningsföretag som inte bara hjälper dig att hitta rätt konsult till ditt företag utan även tar hand om allt det administrativa för din nya medarbetare. Så att du kan fokusera på ditt företags kärnverksamhet under tiden.

Några tjänster vi har hjälpt andra företag att fylla:

  • Kontoansvarig
  • Säljare
  • Huvudkontoansvarig
  • Annonsförsäljare
  • Mediaförsäljare
  • Försäljningssamordnare

Vår erfarenhet av bemanning inom försäljning

Behöver du hjälp med mediaförsäljning, annonsförsäljning, bokning, försäljningsadministration, kontoansvar eller butiksförsäljning? Under våra många år i branschen har vi hjälpt företag med bemanning till många olika tjänster inom försäljning. Vår erfarenhet har gett oss kunskap om vad marknaden kräver och vilken kompetens som krävs för att utveckla företag framåt.

Läs även om hur vi hjälper företag med bemanning inom marknadsföring!

Om du märker att ditt personalbehov är mer långsiktigt kan du när som helst under anställningsperioden rekrytera över konsulten och ta fullt arbetsgivaransvar. Vi hjälper även till med rekrytering inom försäljning.

Vi är experter på young professionals

Sedan starten har vi på Academic Work fokuserat på målgruppen young professionals. Young professionals har inget med ålder att göra, utan är helt enkelt studenter och akademiker i början av sina karriärer. Denna målgrupp har den mest aktuella kunskapen på marknaden plus ambition och nyfikenhet som är en stor tillgång på företag idag. För att kartlägga vilka drivkrafter denna målgrupp har på arbetsplatsen och vad som i deras ögon utgör en bra arbetsgivare genomför vi årligen undersökningen YPAI – young professionals attraction index. Undersökningen är ett utmärkt verktyg för företag som vill hålla sig konkurrenskraftiga på marknaden.

Bemanningsverktyget för snabba uppdrag

AW Instajobs är ett digitalt verktyg för dig som söker extrapersonal, oavsett när på dygnet ditt behov uppstår. Här kan du som företag lägga upp uppdrag direkt i mobil- eller webbverktyget. Du ser vilka instajobbare som sökt ditt uppdrag, därefter väljer du själv vem du tycker passar bäst för uppdraget. Instajobbarna, studerar på högskola eller universitet, har flexibla scheman och kan rycka ut snabbt.

Skapa ett konto & publicera ett jobb
Tipsa en vän!