Bemanning inom lager

Arbetstoppar är vanliga på lager. Bemanning är en utmärkt lösning om du behöver lagerarbetare på kort sikt, eller om du har svårt att förutse dina framtida personalbehov. Vi på Academic Work har arbetat med bemanning sedan 1998, och vi ser till att du har rätt person på rätt plats – när du behöver det.

Bemanning inom lager? – Kontakta oss!

Enkel och flexibel bemanning – lagerarbetare

Bemanning är effektivt på många vis. Behovet av lagerarbetare kan variera mycket, och vid arbetstoppar eller vikariebehov är bemanning en flexibel lösning för ditt företag. Bemanning är även kostnadseffektivt då du endast betalar för de faktiska arbetstimmar du är i behov av. När du använder ett bemanningsföretag inom lager som Academic Work tar vi hand om administrativa uppgifter som tidrapportering och lönebetalning så att du själv kan fokusera på företagets kärnverksamhet.

Trivs både du och din medarbetare är det möjligt att när som helst rekrytera över personen och ta fullt arbetsgivaransvar.

Vår expertis i branschen hjälper dig med lagerbemanning

Academic Work har arbetat med bemanning och rekrytering i många år och våra rekryteringskonsulter är experter inom sina olika kompetensområden. De vet hur marknaden ser ut och hur de ska attrahera rätt kandidat till rätt tjänst genom en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess. Hårt arbete lönar sig och vi är stolta över att vi har haft nöjdast kunder i branschen sedan 2011!

Några tjänster inom lager vi gärna hjälper dig med:

  • Orderplock
  • Frakt
  • Terminalarbetare
  • Lagerarbetare
  • Spedition

Kontakta oss oavsett om du behöver bemanning för lagertjänster på hel- eller deltid så hjälper vi dig att ta fram en lösning efter dina specifika behov. Vi hjälper även till med bemanning inom logistik och bemanning inom inköp.

Tipsa en vän!